Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

A legcsodálatosabb emberek már nagyon sokat szenvedtek…

Mindenkinek van egy története, még a legcsodálatosabb embereknek is?

 

??A legcsodálatosabb emberek, akiket ismerünk, azok, akik megismerték a vereséget, a szenvedést, a küzdelmet, a veszteséget, és megtalálták a kiutat a mélyből. Ezek az emberek olyan szinten értékelik, érzik és értik az életet, hogy az könyörülettel, kedvességgel és mély, szerető gondoskodással tölti el őket. A csodálatos emberek nem csak úgy vannak??? ? Elisabeth Kübler-Ross

A legcsodálatosabb emberek, akiket én is ismerek, azok, akik az élet keménységével és igazságtalanságával már találkoztak.

Ők azok, akik érezték már reménytelenül magukat, akik hullattak már valódi könnyeket és tapasztalták már saját bőrükön a problémáikat.

A legcsodálatosabb embereknek nem kell nagyon jól kinézniük, ők belülről ragyognak. Kedves emberek, akik megtanultak megbocsátani és előrelépni.

Ők azok, akik voltak már a legalján, akikre a sors egykoron kegyetlenül lesújtott. De ezáltal már más szintekre léptek… felsőbb szintekre.

A legcsodálatosabb emberek már elvesztettek valamit vagy valakit, aki örömet adott volna nekik a folytatáshoz, de megtalálták magukban azt, amiért érdemes tovább élniük.

Ez nagy erőre vall, hiszen kizárták a felesleges dolgokat, amelyek olykor nagyon fontosnak tűnhetnek. Ezáltal megakadályozták, hogy szenvedtessék magukat. Ez az erő és egyensúly teszi őket csodálatossá.

Tudják, hogy a félelemmel és kétségeikkel szembe kell nézniük és, hogy a problémák számtalan módon megoldhatóak.

A legcsodálatosabb emberek a poharat nem félig telinek vagy félig üresnek látják… Hanem látnak benne valamit, ami hasznukra válhat.

Elismerik a szeretet és a hűség fontosságát. Tisztában vannak azzal, hogy bármi eltűnhet egy szempillantás alatt, ezért tudják, hogy mindenkivel úgy kell bánniuk, ahogyan ők is szeretnék, hogy bánjanak velük, valamint, hogy életük minden percét élvezzék.

Mindenkinek voltak már kudarcélményei… de minél több ilyen volt, annál többet tanulhattunk belőle és érettebbek, bölcsebbek lettünk általa.

A fájdalom eltűnik, de a hegek mindig emlékeztetnek majd. Jegyezd meg! Nem tudod meggyógyítani azt, amivel nem vagy hajlandó szembenézni.

Legyél te is csodálatos ember!

 

Szerző: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5417 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Őszi pénzhoroszkóp:...

A meditáció 100 jótékony...

A vasárnapi nap Angyal...

A betegség is az egység...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk