Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Heti Angyali Üzenet – Február 12-18. – A váratlan változások ideje

Talán úgy érzed, hogy nem haladsz egyről a kettőre, és megálltak körülötted a dolgok. Azonban most csak kaptál egy kis időt, hogy felülvizsgáld eddigi nézőpontodat, hogy kapcsolódj a lelkeddel, meghalld szerető iránymutatását és ennek megfelelően alakítsd életedet. A hét a hirtelen felismerések, és az ennek köszönhető váratlan változások ideje lesz, az ébredésé - amikor rájössz, hogy nincs más út, mint lelked igazsága szerint dönteni és haladni utadon. Ébredésednek köszönhetően az univerzum megjutalmaz majd.

Új szemléletmódodnak köszönhetően, a hét közepén már gyors döntések születhetnek, most megtalálod valódi hangodat. Önazonosságod, és lelked hangjának követése új erővel tölt fel, amint képviseled lelked igazságát a dolgok felgyorsulnak, új megoldások születnek, és beindul körülötted minden, ami eddig állni látszott. Rendíthetetlenül képviseled ügyedet, és haladsz azon az úton, mely a lelkedé, mely igazán a tiéd!

Érzed, mi az, ki az, ami visszahúz. Mik azok, kik azok, akiket most el kell engedned, hogy kimozdulj a régi energiákból, hogy előre lépj, hogy haladj. Szíved bölcsessége lesz most a legjobb tanítód.

A hét vége felé jó hírt kaphatsz, mely terveiddel, vágyaiddal, pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos.

Kártyát húzta, értelmezte: Sándor Judit Angyalterapeuta – Jóportál

 

 

Kártyacsomag: Doreen Virtue Angyaltarot

Kép: Sándor Judit

Forrás:

Ezt a cikket eddig 8932 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Újhold Varázslat – Rakd le...

Jáde: elősegíti a pénzzel...

Csak ha szeretünk, értjük...

A szombati nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk