Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Gondoskodj a saját boldogságodról! – Tanácsok a csillagjegyeknek

Mindenki a saját életéért felel. Rajtad áll, hogy a boldogabb életet választod-e.

Fogadd meg ezeket a tanácsokat, hogy az életed boldogabb legyen:

Kos

Lazíts és fogadd el azt a tényt, hogy nem tudsz mindent a kezedben tartani, hiszen vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz befolyásolni. De ne aggódj, az emberek akkor is kedvelni fognak, ha kimutatod az érzéseidet! Emellett vedd figyelembe, hogy az élet nem egy óriási verseny. Nem kell mindenkit legyőznöd azért, hogy a csúcsra érj, hiszen akkor a végén egyedül maradsz.

Bika

Értsd meg, nem kell mindenáron győznöd! Nem kell mindenkin átgázolnod a győzelem kedvéért. Figyelj arra, hogy hogyan beszélsz az emberekkel, és hagyd, hogy mások is megosszák veled a véleményüket. Ha ezt megfogadod, az emberek értékelni fognak téged és te is jobban fogod magad érezni.

Ikrek

Soha nem fogod tudni kezelni a fájdalmat, ha elbagatellizálod, és szarkasztikus megjegyzésekkel és viccekkel próbálod leplezni, azt, hogy mit érzel. Ennek semmi értelme! A fájdalmat is át kell érezni és időt hagyni annak, hogy elmúljon és, hogy meggyógyuljon a lelked.

Rák

Mutasd ki az érzéseidet! Akik közel állnak hozzád, azoknak beszélj arról, hogy valóban mit érzel. A környezetedben lévő emberek nem tudnak olvasni a gondolataidban és nem tudják azt sem, hogy mi az, amire igazán vágysz. Szóval fejezd ki magad jobban, mind érzésekkel, mind szavakkal!

Oroszlán

Sokszor szeretsz egy hamis kép mögé bújni, mintsem, hogy megmutasd az igazi arcodat. Ne gondold, hogy jobban szeretik az emberek a hamis énedet! Találd meg, hogy ki vagy valójában és mutasd meg azt az embereknek!

Szűz

Ne legyél ennyire negatív! Így nem tudsz változtatni azon, amin szeretnél. Ha mindig csak a rosszat látod, ne csodálkozz azon, hogy ezt már a szeretteid sem tűrik a legjobban. Próbálj meg a jó dolgokra összpontosítani az életben és arra, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

Mérleg

Figyelembe kell venned, hogy nem mindenki tudja azt, hogy milyen érzelmes ember vagy. Döntéshelyzetekben hajlamos vagy a habozásra, hiszen minden oldalról vizsgálod a helyzetet, mert azt akarod, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Tanulj meg „nem”-et mondani, és ha kimondtad, ne legyen utána bűntudatod!

Skorpió

Értsd meg, hogy el kell engedned a múltat, hiszen csak fájdalmat okozol magadnak azzal, hogy mindig ott kutakodsz. Bocsáss meg magadnak és másoknak is, majd próbálj meg továbblépni és a jelenre koncentrálni!

Nyilas

Ha néha unatkozol és úgy gondolod, hogy felkavarnád az állóvizet, akkor cselekedj, csak ne a káoszt válaszd eszközként. Bízz önmagadban és másokban is. Értékeld a körülötted lévő embereket.

Bak

Rombold le a körülötted épülő falakat! Ne akarj elbújni a világ elől, nyílj meg az arra méltó embereknek és engedd, hogy beléd lássanak. Engedd, hogy megismerjenek és lássák, mennyi értéked van.

Vízöntő

Ne úgy viszonyulj az emberekhez, hogy csak a rosszat, a negatívat tartod szem előtt, hiszen nem közeledik mindenki hozzád rossz szándékkal! Engedd közel magadhoz az embereket és tapasztald meg a mélyebb boldogság és szeretet érzését, hiszen megérdemled a jót!

Halak

Sokszor más színben tűnteted fel magad, pedig az emberek szeretnének azért is, aki valójában vagy. Mindenkiért tűzbe mennél, de ez már fordítva nem igaz, ezért, hogy elkerüld a csalódásokat, csak olyan emberekkel vedd magad körül, aki a lényedért szeret és nem azért, mert mindent megteszel érte.

Szerző: Jóportál

Képet szerkesztette: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5377 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szerdai nap Angyal üzenete...

Hamarosan ágyból mozizhatunk

Tenyered formája meglepő...

A vasárnapi nap Angyal...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk