Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

A rúnák választ adnak jelenlegi problémádra! – Válassz egyet!

A rúna egy ősi abc, mely eredete ősidőkre nyúlik vissza. A titkos jelképeket használó írásformát a Vikingek egyik istenük Odin ajándékának tekintették.

 

Minden betű, egy ősi szimbólum, mely különös energiával bír, és titkos üzenetet közvetít annak, aki kiválasztja.

 

Válassz a megérzéseidre hallgatva egy követ, amelyik a leginkább vonzza a tekintetedet:

1-es SOWULO

Ez a rúna a napot jelöli. Az életerő, siker üzenetét hordozza. Pozitív eredményekre számíthatsz, most minden könnyedén hullik az öledbe. Pozitív erők dolgoznak érted! Siker életed minden területén.

2-es JARA

Az a rúna a körforgás jelképe. Az állandó változásé. A régiből lépünk az újba. Az újba, aminek most helyet kell csinálnod, elengedve minden lehúzó régi energiát. A növekedés, gyarapodás jelképe is ez a kő.

3-as ALGIZ

Ez a rúna a védelem, és isteni útmutatás jelképe. Isteni vezettetés alatt állsz, csak légy nyitott és fogadd el a megoldásokat, melyeket az ég küld neked. Figyelj most testi-lelki egészségedre jobban!

 

JÓPORTÁL

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7509 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Jön az óraátállítás a...

Hogyan változik meg az...

Üzenet a...

Válassz a szerencsehozó...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk