Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Az angyalok üzenete januárra - Erőteljes energiák, sorsfordító változások!

Január 2018 egyik legjelentősebb és legerősebb energiákat hozó hónapja! Olyan égi, segítő, gyógyító energiák érkeznek most, melyek segítenek abban, hogy megtörténjen az energetikai váltás 2017 és 2018 között.

 

 

 

 

Most új minőségbe léphetünk. Lehull és eltűnik minden, ami a félelem rezgésszámán rezeg. Mindent mi szükség, önös érdekek, manipulatív energiák mozgatnak, az megszűnik. Lehullanak azok a kötelékek, melyek elveszik erődet és akadályoznak abban, hogy betöltsd sorsodat.

Szétesik a hamis, és marad, ami igaz. Új világrend van alakulóban. Ahol az intuíció vezet, és a béke, a szeretet a cél. Ahol megmutatkozik az egység valósága. Ahol ráébredsz arra: mi mind testvérek vagyunk. Ahol hallod és érted, érzed saját hangodat: lelked hangját.

Angyali seregek gyógyító fénye vesz most körbe, azon munkálkodva, hogy ráébredj saját erődre, melyet lelked szolgálatába állíthatsz. Teremtőerődet felismerve és a szeretet szolgálatába állítva teremthesz most csodákat.

Ne féljetek a változástól. Ami elveszik, annak helyére sokkal jobb jön. Lesznek kapcsolatok, melyek átalakulnak, magasabb szintre lépnek. A szeretet szintjére.

Fogadjátok be a most érkező erőteljes gyógyító energiákat, melyek arra hivatottak, hogy áldást, gyógyulást és pozitív változást hozzanak.

Bízzatok belső hangotokban, és ennek megfelelően cselekedjetek, változtassatok. Tetteiteket és a változást az angyalok fénye és szeretete vigyázza!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 19848 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

11 dolog, amire minden nap...

6 + 1 ok, amiért nem...

November 13. - Az év utolsó...

A pénteki nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk