Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

A Lélekharcosok jellemzői – Te is kiválasztott vagy?

Azokat az embereket hívjuk Lélekharcosoknak, akiket kiválasztottak azért, hogy a Földön minél több embernek segítsenek az ?ébredésben? tetteikkel és gondolkodásmódjukkal.

Az, aki még leszületése előtt beleegyezett, hogy a Lélekharcosok táborát erősítse, tudja, hogy valószínűleg sok fájdalmat kell majd elviselnie annak érdekében, hogy emlékezzen az ébredés iránti elkötelezettségére.

Küldetésük, hogy megkeressék a nagyobb és teljes tudatosság elérésének módjait.

Íme, a jellemzők:

1. Mindig az igazság oldalán állsz

Becsületes vagy, és bár tudod, hogy az igazság néha fáj, akkor is elviseled, mert tudod, hogy ez elengedhetetlen a növekedéshez.

Hatalmas fegyver az igazság… képes megoldani a rejtélyeket, felszínre hozni a valóságot, amitől mindannyian legbelül kicsit félünk.

2. Soha nem adod fel

Te vagy az, akit a szenvedély táplál. Rajtad nem fog ki a betegség, munkahelymegszűnés, szakítás… Te vagy az, aki megmutatja a többieknek, hogyan kell kezelni a „katasztrofális” helyzeteket.

3. Az intuíciódra hallgatsz

Mindig bízol a belső hangban, hiszen tudod, hogy az energia nem hazudik. Az ellenség felöltheti a barát álruhát, de te át látsz azon, hiszen intuíciód figyelmeztet.

4. A szeretet nevében cselekszel

A szeretet elengedhetetlen minden Lélekharcos számára. Tudod, hogy a szeretet a kulcs mindenhez, hiszen ez az Univerzum nyelve. Mindig a szeretet nevében cselekszel, hiszen tudod, hogy ez egy erős fegyver a sötétség ellen.

5. Tanulsz mások félelmeiből

Félelem nélkül élni lehetetlen feladat és igen még a Lélekharcosok is félnek. De ez nem jelenti azt, hogy bele is ragadnak a félelembe.

Megnézed, hogy mások mitől félnek és te megpróbálod azt elkerülni, hogy tovább haladhass az utadon.

6. Újra és újra lendületet kapsz

Olyan vagy, mint a Főnix madár… mindig újjá születsz.

Ha az életed újra és újra romba dől, te akkor is felállsz, és soha nem adod fel!

7. Türelmes vagy

Nem pazarolod felesleges dolgokra az energiáidat. Bölcsen használod fel. Mindig kivárod a megfelelő időpontot a cselekvésre.

Szerző: Jóportál

 

Képet szerkesztette: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 9070 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szombati nap Angyal üzenete...

Szendrey Júlia- neki...

Arkangyali rended és...

Hétvégi szerelmi és...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk