Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Ismerd meg a szupererőd! – Csillagjegyed elárulja!

Csillagjegyed segítségével fény derülhet arra, hogy miben vagy a legkiemelkedőbb.

Válaszd ki a csillagjegyedet és olvasd el, hogy miben rejlik a szupererőd:

Kos – a legszenvedélyesebb

Mindenkit leveszel a lábáról. Olyan karizmád van, amitől könnyen beléd szeretnek az emberek. Csordultig teli vagy energiával. Minden feladatot hatalmas szenvedéllyel végzel.

Bika – a legnagyobb ínyenc

Igen… te fogod megenni a cseresznyét az ünnepi torta tetejéről. Mindenből a legjobbat szeretnéd, és ez megjelenik az életed minden területén – a szerelemben, az otthonbon, a partnerekben, az ételekben stb.

Ikrek – a legintelligensebb

Lehet, hogy van, aki többet tud nálad… de! Mivel te fogékony vagy mindenre, ezért nagyon sok mindenhez értesz. Mint egy forgószél úgy gyűjtöd be az értékes információkat.

Rák – a legérzékenyebb

Te aztán igazán megéled az érzéseket. A jókat és rosszakat is. Érzelmes típus vagy, aki szuperül védi a sérülékenységét.

Oroszlán – a legkreatívabb

Tele vagy kreativitással, kiemelkedsz a művészetek területén. Magabiztosan vezetsz és bátorítasz másokat. Nagy a szíved és hűséges barát vagy.

Szűz – a leghűségesebb

Te egy életre próbálsz társat választani. Képes vagy éveket is várni a tökéletes partnerre, akihez életet végéig hű lehetsz.

Mérleg – társaságközpontú

Könnyen barátkozol és megtalálod másokkal a közös hangot. Nem szereted a magányt. Számodra az az ajándék, ha mindig azokkal vagy egy társaságban, akiket szeretsz.

Skorpió – a legtitokzatosabb

Kemény külsőd és megjelenésed, hatalmas, érző szívet takar. Belső harmóniádat soha nem hagyod megzavarni. Mindig lelkiismeretesen végzed el a rád bízott feladatokat.

Nyilas – tudásra szomjazó

Szeretsz kísérletezni, új dolgokat felfedezni, olyan dolgokat alkotni, amelyek lenyűgöznek másokat. Mindig optimistán tekintesz mindenre és mindenkire.

Bak – a legmotiváltabb

Nagyon magabiztos alkat vagy. Az agyadat és a stratégiai tervezést használod céljaid elérése érdekében. Tehetséged és kitartásod páratlan.

Vízöntő – a legcsodálatosabb

A leghumánusabb értékekkel rendelkezel. Mindig gondolsz másokra is. Mindenkivel barátságos vagy és mindenkiben keresed a jót. Igényes, tehetséges ember vagy, aki bármiben eléri az áttörést.

Hal – a legerősebb

Az érzelmességed ellenére mély belső békével rendelkezel. Keményen dolgozol és megvárod a megfelelő pillanatot, hogy megvalósuljanak vágyaid. Általában el is éred a céljaidat.

Szerző: Jóportál

Képet szerkesztette: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5567 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az ősz arcai- varázslatos...

Ennek a 3 csillagjegynek...

A csütörtöki nap Angyal...

Hétköznapi csodaszer: a tea

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk