Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Tudd meg, melyik ősi civilizációval vagy kapcsolatban jelenlegi életedben is!

Ma már sokan hisznek abban, és elfogadják, hogy nem ez az első életük a földön, és lelkük több életen keresztül tapasztal, újra és újra.

Válassz egyet a képen látható szimbólumok közül, és tudd meg melyik ősi civilizáció karmikus tapasztalatai hatnak rád jelenlegi életedben is:

1.Ókori Egyiptom

Egykoron ez a civilizáció volt a világ vezető és legerősebb társadalma, olyan istenekkel az élen, mint Isis, Anubisz, és Ozirisz. Híresek voltak spirituális, és magas szellemi tudásukról. Gyógynövényeket használtak: mirhát, tömjént, borostyánt, hogy megismerjék a láthatatlan világ és a lélek titkait. A gyógynövények füstölőjének vagy olajának használatával, te is emlékezni fogsz a rejtett tudásra, és felébresztheted rejtett képességeid.

2. Észak-amerikai indiánok

Lelked kapcsolódik az amerikai ősi indiánok szellemeivel, mivel te magad is olyan lélek vagy, aki képes kapcsolatot teremteni a természet szellemével, az állatokkal, az anyatermészettel. Szeretsz a szabadban lenni, és tiszteled a bolygót, és az azon lévő összes életet, legyen az növény, vagy állat. Ahhoz, hogy kapcsolódj ezzel az ősi tudással, hallgasd csendben amit a szél, a víz, a föld és a tűz súg! Menj ki a természetbe, csendesítsd le elméd, és kapcsolódj az ősi tudáshoz!

3.Római/Görög civilizáció

Képzett harcosok voltak, akik nemcsak testi, de szellemi erejüket is használták arra, hogy csatákat nyerjenek. Benned is ott van az erő, hogy megvédd az igazságot, hogy harcolj azért, amiben hiszel. De erőd nem az agresszióban, hanem a békés, intelligens kommunikációban van, erre figyelj oda! Bölcsen válaszd meg csatáidat!

 

Jóportál 

VIA


Forrás:

Ezt a cikket eddig 6553 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Vegyük kezünkbe a sorsunkat!

A pénteki nap Angyal üzenete...

Hogyan nyissuk meg a...

Ha váratlanul jóra fordulnak...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk