Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

2018 – A Vénusz éve – A béke, gazdagság, szerelem időszaka köszönt rád!

A Vénusz az egyik legpozitívabb hatású bolygó, mely összekapcsolható a szerelemmel, békével, boldogsággal, bőséggel.

 

A 2018-as év a Vénusz uralkodása alatt áll, melynek pozitív hatásait mindannyian érezni fogjuk.

A bolygó hatására életünkbe harmóniát teremthetünk, és égi segítséget kapunk, hogy legyőzzük félelmeinket, felismerjük erőnket, és megbirkózzunk a ránk váró feladatokkal, problémákkal.

A Vénusz hatásának köszönhetően az emberek egymás felé fordulnak majd, képesek lesznek szívből, szeretettel cselekedni, és több romantikus érzelmet élhetnek át.

 

 

Mivel a Vénusz a kényelem bolygója is, így 2018-ban figyeljünk arra, hogy ne legyünk restek tenni, cselekedni. Mert tetteink hiánya miatt olyan lehetőségektől eshetünk el, melyek jövőnk jobbítását szolgálják.

Anyagiak terén is változást hozhat a bolygó, ugyanis uralma alá tartozik a pénz, a luxus, a bőség. Hatására most új lehetőségeket kapunk, hogy javítsunk anyagi helyzetünkön.

A Vénusz hatására intuitív képességeink erősödnek, megérzéseink jelzései félreérthetetlenül juttatják el hozzánk a lelkünk üzenetét. Olyan új ötleteket, sugallatokat kaphatunk, melyek megvalósítása sikert hozhat életünkbe. Használjuk ki azt, hogy 2018-ban kapcsolódunk az univerzum kreatív csatornáival, és igyekezzünk új dolgokat alkotni, megvalósítani, létrehozni!

Most minden segítséget megkapsz, hogy fordíts a sorsodon és elfogadd a bőséget, szerencsét, lehetőségeket, örömet, szerelmet, békés kapcsolatokat, harmóniát az életedbe!

Fogadd el a Vénusz támogató energiáit, és vállalva a felelősséget sorsodért: tegyél, változtass, cselekedj!

Békés, bőséges, szeretettel teli időszakot kívánunk!

 

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 16950 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A pénteki nap Angyal üzenete...

Zen tanítómese az...

A tökéletesség pillanata

A keddi nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk