Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Új évi boldogság levél – Válassz egyet és tudd meg mi vár rád 2018-ban!

Ez a levél megmondja, milyen öröm vár rád 2018-ban. Válaszd ki azt, amelyiket a legszívesebben bontanál ki, és olvasnál bele a soraiba:

1-es levél

Szeretetteljes lélektársi kapcsolatok lépnek az életedbe, amik boldogsággal töltik meg a 2018-as évedet. Ez lehet új szerelem, vagy új igaz barátok. Olyan embereket kapsz ajándékul, akik önmagadért, érdek nélkül szeretnek, és támogatnak abban, hogy beteljesítsd sorsodat.

2-es levél

Pénzügyi jólét, anyagi bőség vár rád. 2018-ban pénzügyi sikerek várnak rád, nem kell szűkölködnöd! Figyelj arra, hogy oszd meg másokkal a sikered, és segítsd, támogasd a családodat. A jólét most beáramlik életedbe, légy hálás érte.

3-as levél

Kalandos utazások, új tapasztalatok várnak rád. Csupa új élmény vár rád 2018-ban! Új helyeket, új embereket ismersz meg. Nem fogsz egyhelyben ülni, és unatkozni. Mozgalmas éved lesz, melyben csodás helyekre jutsz el! Váratlan események színesítik napjaidat, és te élvezettel veted bele magad az univerzum áramlásába!

4-es levél

A szerencse most melléd áll, és 2018-ban minden problémádra megoldást találsz. Váratlan lehetőségek segítik boldogulásod az életben. Most minden a helyére kerül! Élvezd az univerzum támogatását, és fogadd el ajándékait!

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 41957 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A legszebb videó...

Károly herceg: Erdély lehet...

Kutyája mentette meg egy...

A csakrák kéztartásai és...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk