Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Válassz egy elefántot és tudd meg, hogy mi a legfontosabb feladatod jelenlegi életedben!

Mielőtt megszülettél lelked egy szerződést kötött az égiekkel, amely arra is kiterjed, hogy jelenlegi életedben mi az, amit meg kell tanulnod.

Válaszd ki azt az elefántot, amelyikkel úgy érzed, hogy a lelked a legjobban rezonál!

1. A félelem elengedése

Észrevetted, hogy amikor van egy kis plusz pénzed, mindig jön valami plusz fizetni való is?

A legfontosabb feladatod az, hogy ne engedd, hogy a félelem korlátokat állítson köréd! Ne gondolj arra, hogy szegénységben élsz! Ne félj attól, hogy ha valami jó történik veled, akkor jön majd valami, ami „elveszi” tőled a boldogságot, örömet, és azt, amiért eddig oly sokat dolgoztál.

A félelem korlátozza az elmédet. Ne fordítsd erre az energiáidat! Programozd át az agyad és koncentrálj arra, amitől több leszel!

Kapcsolódó cikkünk: Louise L. Hay: A félelem leküzdése

2. Önbizalom

Sokszor érzed magad kényelmetlenül, ha „reflektorfénybe” kerülsz? Akkor, amikor minden tekintet rád szegeződik egy társaságban? Előbbre helyezel másokat magadnál?

A legfontosabb feladatod az, hogy megtudd, ki is vagy valójában. Hogy megtudd, milyen értékes ember vagy!

Nagyon fontos, hogy támogass másokat, de saját magad elé nem helyezhetsz folyton másokat! Vigyázz, az önzetlenségedet könnyen ki is használják!

Mától kezdve minden nap mantrákkal, megerősítésekkel erősítsd az önbizalmadat! Ösztönözd magad arra, hogy felfedezd és elfogadd, hogy csodálatos ember vagy, akire szükség van ezen a földön. Szeresd magad úgy, ahogy vagy!

Kapcsolódó cikkünk: Megerősítések, melyek pozitív energiákat hoznak életedbe!

3. Változás

A szükségesnél többet tartózkodsz olyan emberek társaságában, akikkel nem szívesen vagy? Beleragadtál egy rossz kapcsolatba?

A legfontosabb feladatod az, hogy elfogadd a változás szükségességét!

Az a tény, hogy félsz a változástól bekorlátoz. Helyzetekbe, kapcsolatokba, gondolatokba. Úgy érezheted, hogy jobb egy olyan ember mellett, aki nem mindig jó hozzád, nem úgy szeret, ahogy megérdemel, mintha egyedül lennél.

Működj együtt a Forrással! A változás azért történik meg, mert mindig újat hoz! Olyan élethelyzeteket, ami jobb neked! Minden azért történik, hogy neked a legjobb legyen!

Ne nyomd el magad! Eljött a tökéletes idő arra, hogy meggyógyítsd a sebeidet és elengedd azokat az embereket, akik nem biztosítják számodra a pozitív fejlődést!

Kapcsolódó cikkünk: Az Univerzum üzenete – Eljött az idő a változásra!

Szerző: Jóportál

 

Kép: awakeningpeople.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 22853 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

November hava –...

A keddi nap Angyal üzenete...

6 egyszerű gyakorlat, ami...

A pénteki nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk