Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Adventi készülődés - Így segítenek az Arkangyalok!

December időszaka lelkünk ünneplőbe öltöztetéséről is szól, így készülve a szeretet ünnepére.

Az advent üzenete: kapcsolódj a lelkeddel és találd meg a belső fényedet!

Azonban most azt látom, hogy mindenki kapkod, rohan. Mintha az évünk nem 12, hanem csak ebből az egy hónapból állna.

Lehet, hogy a szeretet ünnepe Karácsonykor van. De hogy melyik napokon szeretsz és figyelsz másokra, azt te döntöd el. A szeretet az év minden napját beragyoghatja. Márciusban is adhatsz és készíthetsz finom ételeket. És találkozhatsz azokkal, akik igazán fontosak neked, és akiknek te magad is az vagy.

Felejtsd el, hogy kell, muszáj… nem kell találkozni most hirtelen azokkal, akikkel egész évben nincs időtök egymásra. Nem kell új ételekkel elkápráztatni a családot, ha egyébként nem főzöl.

Ez az időszak legyen a béke, a nyugalom, a közös és valódi kapcsolódások ideje.  

Hogy az idei karácson más legyen, mint a többi, szólítsd meg az Arkangyalokat!

 

 

Nem kell hozzá, különleges földön túli képesség. Ezek a varázsszavak: Kérlek... és Köszönöm!

Mihály Arkangyal

Ő az, aki megtisztít téged a szívedben lévő haragtól, és minden olyan negatív érzelemtől, ami megakadályoz Téged abban, hogy pozitív érzésekkel készülj az ünnepre. Valamint abban is segít, hogy ebben az időszakban csak a számodra fontos dolgokkal tudj foglalkozni!

Így kérd: Kérlek Mihály Arkangyal, tisztítsd meg szívemet minden olyan negatív, félelem alapú energiától, ami nem szolgálja a lelki békémet. Kérlek, vezess ezen időszak alatt, és segíts, hogy a számomra és szeretteim számára fontos dolgokra tudjak összpontosítani.

Köszönöm

 

Chamuel Arkangyal

Ő a kereső angyal. Segítségedre lehet, hogy könnyen és gyorsan találd meg azokat az ajándékokat, amiknek szeretteid igazán örülnének.

Így kérd: Kérlek Chamuel Arkangyal, találd meg, és számomra egyértelmű módon mutasd meg nekem a tökéletes karácsonyi ajándékot XY szerettem számára.

Köszönöm

 

Jofiel Arkangyal

A szépség és harmónia angyala. Ha Őt hívod, biztos lehetsz benne, hogy minden gondolatod pozitív lesz. És bármi történjen is a külvilágban, a Te szívedben béke és szeretet fog uralkodni.

Így kérd: Kérlek Jofiel Arkangyal, segíts, hogy az ünnepi készülődés időszakában és az ünnep napjaiban is a gondolataim és érzéseim a tiszta fényen és szereteten alapuljanak. Köszönöm a harmóniát, és békét, amivel megtöltöd lelkemet és gondolataimat.

 

Raquel Arkangyal

A békés, harmonikus kapcsolatok angyala. Érdemes Karácsony napján hozzáfordulni, különösen, amikor sok ember gyűlik össze egy helyen.

Kérlek Raquel Arkangyal, teremts békét az összes érintett között, akikkel együtt töltöm a Karácsony ünnepét, segíts, hogy egymásra szeretettel és békével tudjunk tekinteni, minden korábbi sérelmünket, nézeteltérésünket félretéve.

Köszönöm

 

Az Arkangyalok bárkinek segítenek. Isten végtelen szeretetével tekintenek ránk. Ítélkezés vagy bármiféle megkülönböztetés nélkül. Nagyon szeretik a színes fényeket, halk zenét, gyertyát, kristályokat, finom füstölőket. Ha ezeket használva kéred őket, annak nagyon örülnek.

Angyali csodákkal teli ünnepi készülődést Nektek!

 

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5040 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 Karácsonyi film, amit...

Ma Telihold – Elengedés...

Senki sem ismeri az utat,...

Megerősíti a kapcsolatokat a...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk