Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Olvasd el, mit üzen Őrangyalod 2017 utolsó hónapjára!

Őrangyalaink szeretetteljes védelmezőink, akik feltétel nélküli gondoskodással vesznek körbe minket. Irányt mutatnak, és vezetnek. Védelmeznek és szeretnek. Látják lelkünk isteni részét, és isten szeretett gyermekeként tekintenek ránk.

 

Őrangyalaink üzenete mindig pontos iránymutatással szolgál, hogy rálépjünk arra az útra, mely a legmagasabb jóval és áldással áraszt el minket.

2017 utolsó hónapja még sok meglepetést és váratlan fordulatot tartogat számodra. Azonban ebben az időszakban biztos lehetsz abban, hogy akkor is angyali segítséget kapsz, ha nem kéred, és a körülötted lévő angyalok, most azon munkálkodnak, hogy szeretettel tereljenek arra az útra, mellyel felvállalod sorsodat, és mely szíved vágyainak valósággá válásához vezet.

 

Csillagjegyed alapján olvasd el a Neked szóló Angyali üzenetet, mely a december hónapra szolgál jó tanáccsal:

Kos

A szív és az ész harca. Szíveddel tudod, hogy valami jobb vár rád… az eszed pedig azt mondja, még ne lépj, még ne változtass.

Csak akkor lépj, és engedd el azokat a dolgokat, amik nem szolgálnak téged, amikor készen állsz rá lélekben!

 

Ne felejtsd el, hogy a legjobbat érdemled! Legyen szó munkáról, szerelemről, vagy barátságról.

 

Bika

Összezavarodtál az utóbbi időben. Nem tudod, hogy vajon helyes-e az út, amin jársz. Nincs semmi baj azzal, ha most még bizonytalan vagy. Hamarosan rájössz, hogy minden út a Tiéd! És minden út végén kincsek várnak.

A következő egy hónap bár nem lesz zökkenőmentes, és próbára teszi a kitartásodat, mégis elvezet oda, ahol lenni szeretnél.

Kitartás! Ne add fel!

 

Ikrek

Nem ez volt eddig a nagy áttörések éve. Félelmeid fogságában nem mertél belépni a változások kapuján. Önmagadhoz kell újra utat találnod. Önmagaddal kell most kibékülnöd!

És talán nem fogod elérni és megvalósítani a legnagyobb vágyaidat idén, mégis tartogat ez az év még pozitívumot: újra önmagadra találsz!

Merd önmagadat adni. Mindaz, ami a tiéd, akkor ér el hozzád, ha önmagadat alakítod az élet színpadán!

 

Rák

Most úgy érezheted eddig ez volt életed legnehezebb éve. De van egy jó hírünk: most csupa jó dolog vár rád!

Rossz kezdés után, pozitív befejezés várható.

Télen várnak rád a legnagyobb csodák!

 

Oroszlán

Menekültél önmagad elől, a szerelem elől, a valódi kapcsolatok elől. Bár szereted az életet és nagy kanállal eszed, azért idén mindennek a sötét oldalát láttad.

De most észre fogod venni a jó dolgokat, és az élet megtanít újra szívből mosolyogni, nevetni és játszani!

Örömöddel még nagyobb boldogságot vonzol magadhoz!

Nyisd meg a szívedet! Mosolyogj!

 

Szűz

Karriered továbbra is felfelé ível. Szárnyalsz decemberben, és eléred céljaidat!

Kapcsolataidban is változás várható: rájössz, hogy el kell engedned a mérgező embereket, akik csak kihasználnak, és nem önmagadért szeretnek.

Ne ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik visszahúznak! Engedd el őket, és repülj!

 

Mérleg

Mélyen lévő lelki sebeid gyógyulásának időszakát hozza az év utolsó hónapja. Talán most úgy érzed, egyre mélyebb az a seb, és egyre nagyobb a fájdalom. De emlékezz arra, hogy az igaz szeretet minden sebet képes begyógyítani.

Szeress, és légy szeretve!

 

Skorpió

Mély életbölcsességed, és kiforrott személyiséged miatt, afféle magányos farkas vagy. Nem találtál még igazi lelki társra, mert nem eddig nem mertél kockáztatni… mindig a biztosra mentél.

Most magasabbra kerül az a léc, és kockázatvállalásodnak köszönhetően igazi lelki társra lelsz.

Merj! Kockáztass!

 

Nyilas

Már egy ideje benne vagy egy olyan kapcsolatban, ami már nem emel fel téged. Szereteted örök, és halhatatlan. Soha nem szűnsz meg szeretni…még akkor sem, ha bántanak, ha nem adnak, csak elvesznek.

De ne felejtsd el: aki nem értékel téged, akinek nem te vagy a legnagyszerűbb dolog az életében, ott nincs mit keresned.

Higgy benne, hogy értékes vagy, és olyan kapcsolatok (baráti, szerelmi) várnak rád, melyekben valódi szeretet lesz a jutalmad!

Elengedés és új kezdetek várnak rád!

 

Bak

Megtaláltad a szerelmet az életedben, de kapcsolatotok kihívás elé néz.

Neked kell döntened hogyan tovább: küzdesz, és vele maradsz, vagy úgy gondolod, neked ennél több jár, valami nagyobb jóra vagy hivatott, és továbblépsz…

Vízöntő

A múlt problémái köszönnek vissza most.

Most le kell zárnod a múltadat, és megtanulni a jelenben maradni, és nem engedni, hogy a múlt árnyai sötétítsék el jelened.

Saját erőd felismerésének időszaka ez.

Légy erős! Lépj tovább!

 

Halak

Végre mindent magad mögött hagyva új életet kezdesz és megtalálod a boldogságot!

Most minden jó, amit eddig az életben másoknak adtál, visszatér hozzád!

Egyre boldogabb leszel, de figyelj arra, hogy az irigyek ne rombolják le boldogságod és ne húzzanak le a maguk szintjére!

 

Jóportál

 

 

Forrás:

Ezt a cikket eddig 19159 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A vasárnapi nap Angyal...

Megszabadulni a fájdalmaktól...

A társteremtés imája

Cicák, akik tutira...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk