Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Válassz egy szimbólumot, és ismerd meg szellemi vezetőd üzenetét!

Szellemi Vezetőink születésünk óta mellettünk vannak és segítik, támogatják spirituális utunkat. Üzeneteikkel tanácsot adnak, hogy lelked közelebb kerüljön ahhoz a célhoz, amiért a földre leszületett.

 

 Intuíciódon keresztül lép kapcsolatba veled, ezért a választásnál kövesd a belső hangodat! Melyik szimbólum színe, ereje, rezgése szólít meg Téged?

 

 

1-es

Sikered abban rejlik, ha mered végre meghallani, megérteni, és követni azt, amit a lelked súg. Határolódj el most mindattól, ami az anyagi világ szerint szükséges, vagy logikus lépés lenne. Merj nagyot álmodni, és ezekért az álmokért ne légy rest tenni. Ügyedet az égiek áldása vigyázza!

2-es

Hogy kiteljesedj, el kell engedned azokat a dolgokat, embereket, melyek félelmet, negatív érzéseket keltenek benned. Ott ahol fel kell adnod önmagad, ahol el kell árulnod legbelsőbb igazságodat, nincs helyed… és azoknak az embereknek sincs helye az életedben, akik arra kényszerítenek, hogy megtagadd azt, aki a lelked legmélyén vany.

3-as

Keresd a harmóniát, a békét, a szeretetet. Utadat az univerzum a szeretet lámpásaival világítja meg. Arra menj, azokat a kapcsolatokat keresd, ügyeket végezd, melyek békével, szeretettel töltik meg életedet.

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 10840 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

El kell engedni a régit, hogy...

A születésnapodon kinyílnak...

Tőled függ, hogy milyen a...

A hétfői nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk