Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

A csodák teremtésének varázslatos technikája – Oszd meg másokkal is és fogadd be életedbe a csodákat!

Most megosztunk veletek egy olyan módszert, mellyel csodákat teremthetsz életedbe! Ez a módszer könnyebb, mint hinnéd, és ha megteszed, a csodák varázslata azonnal működésbe lép nálad!

 

Életed minden napján csodákat teremtesz. Miközben ezeket a csodákat manifesztálod, az történik, hogy nem tudod, hogyan fogadd be azokat. A legkisebb ellenállás ösvényét követve - ahogy minden energia működik - amikor ez az energia visszaérkezik hozzád, ellenállásra talál, és egyszerűen visszapattan rólad, és továbbmegy a következő emberhez, aki nyitott a befogadására. Ez az oka annak, hogy életedben néhány ember miért tűnik olyan szerencsésnek.

Vannak időszakok, amikor valóban keményen dolgozol, hogy elérj valamit, és végül megvalósítod, csak azért, hogy megtalálja a szomszédodat, aki nagyon kis erőfeszítéssel - szinte ingyen - megkapja ezt a dolgot. Nem frusztráló ez? Mégis, ami valójában történt itt, az az, hogy a szomszédod hozzászokott a befogadáshoz. Tényleg, ők olyan jók lehetnek mindazon energia befogadásában, ami másokról visszapattan.

 

Tehát azt kérjük tőled, hogy a csodák megteremtése céljából jelölj ki az életedben egy időszakot, amely leghamarabb tizennégy nap múlva kezdődik, melynek során be fogod fogadni ezeket a csodákat.

Most sokan közületek elkezdik gondolati mintáikat keresni, és áttekinteni mindennapi életüket, kérdezve: "Mit fogok teremteni?" Azt kérjük, hogy hagyjátok ezt békén. Ha valóban teremteni kívánsz, engedd, hogy a felsőbb éned formálja meg a teremtést, mert a felsőbb éned sokkal jobban tudja nálad, mi hozhat örömöt neked, és szenvedélyt. Legyen ez a felsőbb én teremtése, hiszen a felsőbb éned az a részed, amely összeköti a valóság összes dimenzióját.

Azt tanácsoljuk neked, hogy jelölj ki egy tizenegy napos időszakot, melynek során be fogod fogadni ezt a csodát. Ez az időszak mostantól minimum tizennégy nap múlva kezdődjön. E tizenegy napos időszak alatt arra fogunk kérni, hogy hozd magad lendületbe, és kötelezd el magad a felsőbb énednek, hogy ha bármi jön az utadba, hálás elfogadással fogod befogadni.

Elkötelezettséged abban áll, hogy megbecsülve szellemedet elfogadod a csodát, nem törődve azzal, honnan érkezik. Azt kérjük, hogy kapcsolódj le az agyadról elég hosszú időre ahhoz, hogy egyszerűen befogadd az energiát. Sokan vannak közületek, akik jók lettek (ügyessé váltak) ebben a folyamatban. Ők lesznek azok, akiket mások szerencsésnek neveznek. Azt kérjük, hogy egyszerűen engedd meg, hogy keresztüláramoljon rajtad, anélkül, hogy kötődnél a végeredményhez.

 

Úgy jelöld ki ezt a tizenegy napos időtartamot, hogy leghamarabb két hét múlva kezdődjön. Mondd azt magadnak:

"E két dátum között minden csodát befogadok az életembe, elfogadok bármilyen ajándékot, amit hoz nekem, akár pozitívnak, akár negatívnak tartom, és alapos változást hozok létre az életemben ezen ajándékok révén."

A szellemetek élővé válik, hiszen teremtők vagytok. A valaha élt legnagyobb angyalok vagytok. Hiszen levetettétek szárnyaitokat, az arcotokra vettétek a fátylat, és lejöttetek ide, és taszigáljátok egymást, próbálkozva rájönni mi is ez az egész játék - megértésetek határain túl bátrak voltatok. És mi életetek minden napján tapsolunk nektek, hiszen ti vagytok a valaha létező legnagyobb angyalok.

Forrás: thesecret.hu

Képet szerkesztette: Jóportál

Forrás: http://www.thesecret.hu/node/518

Ezt a cikket eddig 7736 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

2014-ben trendi a magyar vers

A legviccesebb állati...

A vasárnapi nap Angyal...

Véletlenek - a mindennapok...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk