Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Mire figyelj a héten? – Válassz egy kártyát és ismerd meg az Angyalok üzenetét!

Minden hét egy új kezdet. Minden hét új energiákkal érkezik meg hozzánk. Az Angyalok, szeretetteljes üzenetükkel támogatnak Téged, hogy megtudd, mire figyelj oda ezen a héten.

 

 

Válassz egy lapot, és ismerd meg az Angyalok üzenetét:

1-es lap – Az isteni időzítés

Ne akard siettetni a történéseket, ha elébe akarsz vágni a dolgok természetes alakulásának, azzal szabotálod az Univerzum munkáját, és nem érnek el hozzád azok az égi ajándékok, melyek ott sorakoznak, hogy áldássá váljanak életedben. Ne türelmetlenkedj, ne kételkedj! Maradj pozitív és várd a legjobbakat!

2-es lap – A csend ereje

A csend gyógyító erővel hat most testedre és lelkedre. Kerüld a zajos helyeket, tevékenységeket. Belsődet is tartsd csendesen: ne agyalj, ne mérgelődj magadban, és ne harcolj fejben senkivel. Ne pletykálj és panaszkodj. Egyszerűen csak csendesedj el. A csendben tökéletesen fogod hallani lelked hangját, mely megmutatja a megoldást és a helyes irányt!

3-as lap – A hit kulcsa

Csak egy hajszál választ el álmaid beteljesülésétől! Hited a kulcs, mely kinyithatja a kaput, ahol álmaid várnak rád. Hit egy felsőbb hatalomban, mely segít téged. És hit abban: neked is a legjobb jár!

 

 

Sándor Judit – Angyalterapeuta - Jóportál

Képet szerkesztette:  Jóportál

Forrás: JÓPORTÁL

Ezt a cikket eddig 26347 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A pénteki nap Angyal üzenete...

A pénteki nap Angyal üzenete...

A kereső

Angyali segítség elhunyt...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk