Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

A hétfői nap Angyal üzenete - Ne add fel öt perccel a csoda megtörténte előtt!

Őrizd meg a reményeidet, az álmaidat, a megerősítéseidet, a vizualizációidat és az imáidat, mivel ezek most csodásan megnyilvánulnak majd. Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!

 

Pozitív gondolataiddal és érzelmeiddel elhintetted a megnyilvánulás magjait. Mégis lehetséges, hogy időnként elcsüggedsz, mert nem látsz azonnali eredményeket. Borúlátó gondolataid támadnak, és kezdesz azon tűnődni, hogy vajon indokolatlan-e a hited. De ragaszkodj a hitedhez! Bár a megnyilvánulás hosszabb ideig tart, mint remélted, valóban közeledik feléd. bizonyára nem akarod megsemmisíteni vagy elhomályosítani a megnyilvánulást negatív gondolatokból fakadó rossz eredményekkel.

Amint megteheted, menj ki a természetbe - még egy udvar vagy egy kis park is megteszi. Gondolatban beszélgess barátaiddal, a tündérekkel. Ők tökéletesen értenek a megnyilvánuláshoz! Beszélj nekik a kétségeidről, a félelmeidről és a csalódottságodról, valamint a reményeidről és az álmaidról. Kérd a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden esetleges negativitást, és érezd, hogy gyógyító szeretettel és fénnyel vesznek körül téged.

 

Megerősítés: Biztonságban vagyok. Magabiztos vagyok. Nyugodt vagyok. Vidáman tekintek a jövőmre.

Doreen Virtue Gyógyítás Tündérekkel Kártya

 

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

 

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 11938 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A pénteki nap Angyal üzenete...

Augusztus hónap asztrológiai...

Különleges kiállítás...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk