Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

2017. október 19. – Az Újhold teremtő energiakapuja nyílik

Különleges nap lesz a holnapi, hiszen nemcsak az Újhold százszoros teremtőenergiái támogatnak minket, hanem a 2017.10.10-én megnyílt 10:10:10 energiakapu is újbóli megerősítést nyer.

 

A 10:10:10 dimenziókapuja az Újhold energiáival egyesülve egy magasabb tudatosság felé emel minket, mely által vágyaink, álmaink megteremtésén munkálkodhatunk.

A teremtés első lépése az energia szintje (érzések, gondolatok), a második a megjelenő lehetőségek szintje, mely tetteket, cselekvést kíván.

Minden, amit az Újhold napján gondolati síkon teremtesz, az szédületes erővel és gyorsasággal fog az életedben megvalósulni, és azonnali tetteket, cselekvést, és döntések meghozatalát kívánja meg tőled.

 

Élj az Újhold adta lehetőségekkel, és végezd el az Újhold Teremtő gyakorlatát:

1.Írd fel kézzel egy üres fehér lapra életed minden területére (munkahely, barátság, szerelem, lakhely, anyagi helyzet, egészség,stb…) vonatkoztatva a vágyaidat.

Az álmok és célok meghatározása legyen minél színesebb, részletesebb.  Bármilyen lehetetlennek tűnik is, amit kérsz, írd fel erre a lapra!

A határ legyen a csillagos ég, hiszen az Univerzum számára nincs teljesíthetetlen kívánság!

A listád végére írd oda: ezt kérem, vagy ettől jobbat.

2.Ha kész vagy a listáddal menj ki a szabadba, keresd meg a Holdat, állj a fényébe és olvasd fel hangosan, vagy magadba a teleírt papírlapot.

3.Köszönd meg hálás szívvel az Univerzumnak, hogy meghallgatta a kérésedet.

 

Ezután engedd, hogy az Univerzum energiái elvégezzék a munkájukat. Nyitott szívvel figyeld a jeleket. Intuíciódat követve lépj rá arra az útra, mely elhozza életedbe a bőség valamennyi formáját!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

 


Forrás:

Ezt a cikket eddig 45198 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ezek a jelei, hogy a Vonzás...

12 mesés fotó jelent meg...

8 egyszerű módja, hogyan...

A veronai Júlia fal

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk