Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Mindig biztonságban vagy!

Az élet feltáruló és becsukódó ajtók hosszú sora. Szobáról szobára járunk, különböző élményeket gyűjtve. Sokan szeretnénk rácsukni az ajtót régi rossz szokásainkra, gátlásainkra, olyan helyzetekre, amelyek többé már nem válnak javunkra vagy hasznunkra.

 

Sokan pedig újabb és újabb ajtókhoz lépünk, és csodálatos élmények tárulnak fel előttünk.

Úgy gondolom, sok-sok alkalommal jövünk el erre a bolygóra, és mindig más leckét jövünk tanulni. Olyan ez, mintha iskolába járnánk. Mielőtt testet öltenénk a földön az idő bármely adott pontján, kiválasztjuk a leckét, amelyet azért fogunk tanulni, hogy lélekben fejlődhessünk. Miután kiválasztottuk a leckét, a megtanuláshoz szükséges körülményeket és helyzeteket választjuk ki, beleértve szüleinket, nemünket, szülőházunkat és fajunkat. Ha idáig eljutottál az életben, hidd el, már meghoztad a helyes döntéseket.

Amint végighaladsz életed útján, feltétlenül emlékeztetned kell magad arra, hogy biztonságban vagy. Csak tudnod kell változni. Bízzál abban, hogy Magasabbrendű Éned mindig a lelki fejlődésed szempontjából legkedvezőbb utakra vezérel. 

Lásd magad, amint örömre, békére, gyógyulásra, jólétre és szeretetre nyíló ajtókat társz fel; ajtókat a megértésre, részvétre, megbocsátásra és szabadságra; ajtókat az önbizalomra, önbecsülésre és önmagad szeretetére. 

Örökkévaló vagy. Örökké élményről élményre fogsz haladni. Még amikor az utolsó ajtó küszöbét léped át a földön, sem ér véget az utad. Csupán kezdete ez egy újabb nagyszerű kalandnak.

Louise L. Hay

Forrás:

Ezt a cikket eddig 1744 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ferenc pápa elismerte a...

A legmagasabb védelem ősi...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Válassz egy kártyát és...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk