Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Szerencsehozó kismalac – Válassz egyet és tudd meg mikor teljesül a kívánságod!

Mire vágysz? Koncentrálj kérésedre, és tedd fel magadban a kérdést: mikor teljesül?

Majd válassz egyet a szerencsehozó kismalacok közül, és olvasd el a leírást:

 

1-es Kismalac

Kívánságod a közeljövőben válik valóra. A vágyott cél megállíthatatlanul tart feléd, hiszen életed nagy könyvében ez van neked megírva! Hogy felgyorsítsd a teremtés folyamatát tartsd pozitívan gondolataidat, maradj a béke és szeretet rezgésében. Így gyorsabban teljesül, amiről álmodsz!

2-es Kismalac

Kívánságod 3 éven belül teljesül, de addig még sokat kell tenned érte. Nem csak külső cselekvésre, de belső szellemi munkára is szükség van: hited és önbizalmad erősítésére. Önmagad kell előbb szeretned, hiszen csak így tudsz megnyílni arra, hogy be tudd fogadni életedbe a pozitív történéseket. Lelki ösvényedet járd be, és ha lelki fejlettséged következő fokára lépsz, a vágyad is valóra válik! Erősítsd minden nap hitedet abban, hogy egy felsőbb hatalom a te jólétedért is munkálkodik!

3-as Kismalac

Kívánságod a tavaszi hónapokban teljesül. Ennyi idő kell még ahhoz, hogy minden feltétel teljesüljön, és minden mozzanat a háttérben megtörténjen. Bízd rá magad az Univerzum ritmusára, lazulj el és áramolj együtt a létezés természetes áramlatával. Bízz meg belső hangodban, és kövesd azt, bármit is tanácsoljon. Hogy kapcsolódj a természet és a Világegyetem ősi ritmusával, tölts minél több időt a természetben, és tevékenységeidet a napszaknak megfelelően alakítsd! Összhang a természettel: ez a kulcs!

 

Jóportál

 

Címkép:pixabay.com, szerkesztette: Lehotszky Liliána,Jóportál


Forrás:

Ezt a cikket eddig 8592 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A születésnapodon kinyílnak...

Soha nem késő, hogy elérd...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Ez a karmikus feladatod...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk