Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Az Univerzum üzenete – Célba érsz!

Utad újabb állomásához közeledsz, lassan célba érsz. Belső erőd segítségével és az Univerzum támogató erejével megérkezel...

 

Megérkezel oda, ahová a szeretet fényének ragyogása vezetett el. Ahol már van erőd nemet mondani mindenre és mindenkire, aki el akarta oltani a szeretet lángját lelkedben.

Lerakva a múlt terheit, fájdalmait, egy új világba érkezel. Egy új világba, ahol szereted és megbecsülöd önmagad, és így már képes leszel mások szeretetének és elismerésének befogadására. Áldozatszereped a múlté. Saját sorsod teremtőjévé válsz!

 

Megerősítés: Hatalmamban áll nemet mondani azokra az emberekre és helyzetekre, akik nem szolgálják a szeretet és béke megvalósulását életemben. Szeretettel elengedem őket, és megköszönöm tanításukat. Tudom, és elfogadom az életembe most érkező békét és harmóniát. Örömmel köszöntöm a szeretetet és annak minden formáját, mi most életemben megjelenik. A szeretetet választom, a békét választom, a boldogságot választom. Felvállalom erőmet, és felelősségemet saját életem és sorsom alakításáért.

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 33653 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A fájdalom nem azért van,...

11 ok, amiért az empaták...

A csütörtöki nap Angyal...

Buddhista ima, hogy...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk