Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Válassz egy tündért és tudd meg, hogy mi az erősséged!

A tündérek a lelki útmutatás küldöttei, a természet angyalai. A választott tündér árulkodik személyiségedről és azt is megmutatja, hogy mi az erősséged!

 

1. Rózsaszín tündér

Nagyon energikus ember vagy. Mindig alkalmazkodsz a környezeti változásokhoz és nem riadsz meg az új dolgoktól. Erős jellemed miatt, sokan nem tudják rólad, hogy érzékeny ember vagy. A kemény külső érző szívet takar, hiszen nagyon tudsz szeretni.

Erősséged: a kommunikáció és az intuíció. Ösztönös érzéseid soha nem vezettek félre téged. Az emberek gyakran kérnek tőled tanácsot, mert megbíznak benned. Bár könnyebb lenne azt mondani nekik, amit hallani szeretnének, ehelyett te mindig az igazat mondd!

 

 

2. Zöld tündér

Természetszerető ember vagy. Legyen szó hegyekről, erdőkről, parkokról… neked mindegy, csak a természet szépségei vegyenek körül. Szeretsz távol lenni a mindennapi élet zajától és szeretsz vigaszt lelni a fák között.

Erősséged: a fejlődés és a türelem. Mindig új dolgokra vágysz, szereted a változást. Engeded, hogy a dolgok a megfelelő időben, a megfelelő helyen történjenek meg. Általában semmit nem siettetsz. Életed átmeneti időszakában se állj ellent az áramlásnak.

 

3. Lila tündér

Csendes, megfontolt ember vagy. Mindig a biztonságot keresed. Sokszor aggódsz mások jóléte és boldogsága miatt. Ezt feleslegesen teszed, hiszen mindenki a maga sorsának a kovácsa. Te csak magaddal foglalkozz!

Erősséged: a lehetőségek felfedezése és a tudás. Szereted bővíteni tudásodat, mindig érdeklődsz az új dolgok iránt. Ha a lehetőségek kopogtatnak, te mindig ajtót nyitsz nekik. Tisztában vagy azzal, hogy a lehetőségekkel élni kell, hiszen ezek adják meg a növekedéshez szükséges lépéseket.

 

4. Kék tündér

Kedves, kalandszerető ember vagy. Imádsz szórakozni és szórakoztatni. Szeretsz a társaság középpontjában lenni. Szereted a barátaiddal tölteni az időd nagy részét, mert ilyenkor teljesedsz ki igazán.

Erősséged
: a kihívás és az együttérzés. Szereted a kalandokat, a váratlan eseményeket. Murphy törvénye nem ismeretlen számodra, de ellentétben a legtöbb emberrel, akik a káoszban könnyen kudarcot vallanak, te mindig megtalálod a helyes utat. Az emberekkel is jól megérteted magad. Szeretsz segíteni másokon, és ami fontos, hogy mindezt önzetlenül teszed.

 

Szerző: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 27397 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szombati nap Angyal üzenete...

A vasárnapi nap Angyal...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Az emésztőszervi betegségek...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk