Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Válassz az Istennők közül, és ismerd meg személyes üzenetüket!

Problémádra, jelenlegi élethelyzetedre kaphatsz most útmutatást az Univerzum jelrendszerén keresztül. Választásoddal saját rezgésed lenyomatát nyilvánítod ki, mellyel magadhoz vonzod azt az üzenetet, mely most, ebben a pillanatban útmutatásul szolgál.

 

Melyik Istennőt választod?

Válassz egyet megérzésedre hallgatva a fenti képről, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet:

 

1.Kuan-jin

A nagyhatalmú keleti istennő meghallgatja az imáidat, és segít, hogy beteljesüljenek. Az együttérzés, szeretet istennője, aki megnyitja szívedben a szeretet örök ragyogását, mely által segít, hogy szeretettel nézz a körülötted élőkre és önmagadra is. A szeretet energiáit kövesd, és mindent, ill. mindenkit, ami nem a szeretetet táplálja benned és körülötted engedj el. Kuan-jin megmenti a szenvedőket, az egyik leghatalmasabb oltalmazóként megóv téged a bajoktól. Segíti az elmaradt gyermekáldást, a szülést, a betegségekből való gyógyulást.

2.Szedna

A tenger istennője, aki táplálja az életet. Bőséget hoz életed minden területére. Végtelen gondoskodásban és támogatásban részesít. Anyagi siker, anyagi gyarapodás, gyermekáldás. Életet, egészséget és áldást hoz. Segít, hogy újra teljes, boldog életet élj. Gyógyulást hoz súlyos betegségek esetén. Emlékeztet arra, hogy az Univerzum ajándékai a rendelkezésedre állnak, fogadd el őket!

3.Szaraszvati

A tudás, és a művészetek indiai istennője. Támogatja az új ötleteid valóra válását, segít abban, hogy megvalósítsd önmagad és visszatalálj az ősi tudásod forrásához. Benned van minden, hogy sikerre vidd a terveidet. Bízz meg az ötleteidben, mert azok égi sugallatok, melyek valóra válását egy magasabb erő felügyeli és vigyázza.

4. Veszta

A családot az otthont védelmezi ez a római istennő. Békét hoz otthonodba, elsimítja a konfliktusokat, segít, hogy újra beköltözzön életedbe a szeretet biztonságot adó fénye és melege. Jelezheti, hogy otthoni helyzeted pozitív irányba megváltozik (költözés, eladás, felújítás), vagy, hogy megtalálod azt a személyt, aki mellett hazaérkezel, otthonra lelsz.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 17814 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Nagyszerű dolog, ha az...

A szerdai nap Angyal üzenete...

A hétfői nap Angyal üzenete...

14 idézet arról, hogy...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk