Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Mire figyelj a héten? – Válassz egy lapot és ismerd meg az Angyalkák üzenetét!

Minden hét egy új kezdet. Minden hét új energiákkal érkezik meg hozzánk. Az Angyalok, szeretetteljes üzenetükkel támogatnak Téged, hogy megtudd, mire figyelj oda ezen a héten.

 

Válassz egy lapot, és ismerd meg az Angyalok üzenetét:

 

1-es lap – Türelem

Ne kapkodj, ne rohanj, ne siess. Nem tudod siettetni a történéseket. Bár úgy érzed elébe mennél az eseményeknek addig még bizonyos tanulási és fejlődési folyamat vár rád. Be fog következni, amit jelen pillanatban szeretnél, de most legyél türelmes. Ne kapkodj. Fordulj befelé. És tanulj meg bízni az isteni időzítésben. Tanulj meg kapcsolódni az ősi renddel, az univerzum lüktetésével, ami mindent a megfelelő időpontban juttat el hozzád!

2-es lap: - Önbecsülés

Van, hogy a legtöbb és legjobb, amit tehetsz, hogy végre megpihensz, megállsz, és figyelsz önmagadra. Törődsz önmagaddal is. Lelked arra vágyik, hogy kényeztesd. Sokat adtál másoknak. Most itt az idő, hogy önmagadat is megajándékozd és kényeztesd. Szeresd magad! Tanulj meg magadnak is adni, és tanulj meg elfogadni. Értékeld, szeresd magad, és figyelj saját lelki igényeidre is! Itt az idő, hogy megtanuld szeretni, és értékelni önmagad! És megtanulj nemet mondani, mások igényeinek kielégítésére, ha elfáradtál…

3-as lap – Természet

Energia szinted alacsonyan van. Tisztításra és feltöltődésre van most szükséged. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha kilátogatsz a természetbe és hagyod, hogy a természet angyalai megtisztítsanak, és pozitív energiával töltsenek fel téged! Élvezd a természet közelségét, kapcsolódj a természet angyalaival!

4-es lap: - Igazság

Önmagadat szeretni, azt is jelenti, hogy kiállsz azért, amiben hiszel. Hogy összhangban cselekszel belső hitrendszereddel, meggyőződéseiddel. Állj ki amellett, amiben hiszel. Mondd ki, mi az, amit érzel, amit gondolsz. Belső konfliktusod forrása lehet, ha csak önmagadban őrlődsz, és nem mondod ki azt, amit a helyzetről gondolsz. Kimondva igazságodat látni fogod ki az, aki valódi társad, és ki az, akinél csak alárendelt szerepet töltesz be.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 43266 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az Univerzumnak terve van...

Ilyen édeset még nem...

Illúzió vagy valóság? -...

Ez a 8 éves kisfiú...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk