Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Ismerd meg személyes szerencsehozó tárgyadat!

Minden csillagjegynek megvan a saját szerencsehozó talizmánja. Mivel születésnapod erőteljes, meghatározó erővel rendelkezik, így horoszkópod elárulja azt is, hogyan hangolhatod össze magad a jó szerencse és a csodák energiájával.

 

Ez a te szerencsehozó tárgyad, csillagjegyed szerint:

 

Kos

A Kos számára az elefánt az, amely a sikert és a szerencsét vonzza be.
A fából készült elefántoknak hatalmas nagy szerencse-energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik. Ha viszont a felfelé álló ormányút választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek és a szerencse energiákat teremtjük meg.

Bika

A Bikáknak egy tükör az, ami vonzza, erősíti, mozgásban tartja a szerencséjüket. Fontos, hogy a tükör ne legyen törött, sérült, mert akkor megtörik a szerencse is.

A sík tükör vonzza a pozitív energiát, a homorú tükör szétszórja, semlegesíti a negatív energiákat.

Ikrek

A teknős a hátán cipeli a világot, és szerencsét hoz mindenkinek, de az Ikreknek kifejezetten. Ha úgy érzed, szerencsétlen vagy, akkor hordj magadnál egy kis teknőst ábrázoló kabalát, ami erősebbé tesz, és egy szerencsepajzsot von köréd.

Rák

A pénzérmékkel teli fa sikert és szerencsét hozhat az életedbe. A fa már önmagában is egy szerencse jelkép, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. Az a legszerencsésebb, ha a szerencsefát a lakás jólét- és növekedés területén helyezed el, ami a bejárattal szembeni baloldali sarok.

Oroszlán

Az ásványkövek szerencsét hozó tárgyaknak minősülnek, mivel tisztítják és energetizálják a teret, és az élet azon területét, ahová elhelyezzük őket. Egy természetes rózsakvarc kristály elhelyezése egy Oroszlán lakásában igazán nagy szerencsét hozhat.

Szűz

A Szűz számára a legjobb szerencsét hozó tárgy az, amelyik pillangót ábrázol. A pillangópár az átalakulást, az újjászületést és a szerencsét is jelképezi. A folyamatos szerencse érdekében érdemes mindig magunknál hordani ezt a szimbólumot.

Mérleg

A pávatoll számodra a szerencse szimbóluma. Egy pávatoll, vagy pávatoll medál hihetetlen szerencse bevonzásra képes a Mérleg életében. A pávatoll szerencsét hoz a szerelemben. Aki egyedül van, segítségével magához vonzhatja a vágyott partnert, aki párkapcsolatban él, annak pedig elősegíti, hogy a kapcsolat tartóssá váljon.

Skorpió

Egy általad választott dísz kő, vagy kőből készült szobrocska az, ami szerencsét fog hozni. Válassz gömbölyded, lekerekített köveket, vagy olyan szobrocskát, amelyet könnyedén el tudsz helyezni a lakásodban.

Nyilas

A hal leginkább a Nyilasoknak hoz igazi szerencsét. Továbbá a pénzt is vonzza, így az akváriumnak vagy a halszobrocskának a dolgozószobában van a helye. Semmiképpen se tedd a hálószobába, mert elúsztathatja a boldogságot! 

Bak

A delfin fogja meghozni számodra a régóta várt szerencsét és változást. Szerencsét hoz a szerelemben és minden emberi kapcsolatot jobbá tesz. Az indiánoknál Isten küldöttének és a nagy szellem megtestesülésének számított. A görögöknél a delfinek a halottak lelkét vezetik a „megboldogultak szigetére”.

Vízöntő

A szerencsebambusz lesz a Te szerencseszimbólumod. Igazi szerencsét hozó növény, amit bárhol elhelyezhetsz a lakásban. A felfelé kúszó zöld növényke vízben érzi jól magát, ezért kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

Halak

A kis Buddha szoborral építheted be életedbe a váratlan szerencsét. Nagyon sokféle változata ismert. A leghíresebb a nevető Buddha, ami általánosan vonzza a szerencsét, sikert, boldogságot, és minden jót, amire vágyunk.

 

Szerző: astro24h.hu

Címkép:pexels.com


Forrás: http://astro24h.hu/ez-a-targy-hoz-neked-szerencset-a-csillagjegyed-szerint

Ezt a cikket eddig 24526 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az öt leggyakoribb dolog,...

Csodák beteljesülésének...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Szellemi Vezetőd Üzen Neked!...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk