Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.   Niccolo Machiavelli

Válassz egy kártyát és tudd meg, mit tartogat számodra a szeptember!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom ebben a hónapban, mit tartogat számomra az ősz kezdete?

Majd válassz egy kártyát és olvasd el üzenetét:

 

 

 

 

1-es kártya: Mágus

Változás életed fontos területén. Ez a változás pozitív lesz, és pozitív dolgok elindítását eredményezi életedben. Új időszak, új kezdetek. Saját életed, sorsod mágusává válhatsz, megteremtheted erőddel mindazt, amiről most még csak ábrándozol. Szellemi erőd felébresztésének időszaka. Kezedbe veszed a sorsodat!

2-es kártya: Világ

Ez a szerencse lapja. Siker minden területen, siker ott, ahol most a legnagyobb a szükség a hiány. Minden a helyére kerül. Béke és harmónia várható a megoldatlan kérdésekben. Anyagi gyarapodás, szerelem beteljesülése, célok elérése. Feltétele: Ismerd fel, mire vágyik valójában a lelked, mondd ki, határozd meg lelked igazságát és céljait.

 

3-as kártya: Kelyhek

Egy szeretetteljes, lelki találkozást jelez. Lélektársadra lelsz, esetleg kibékülsz és feloldódik egy régi ellentét. Vitás helyzetek békés megoldását is jelezheti. Emberi kapcsolataidban pozitív változás áll be!

 

 

Jóportál


Forrás:

Ezt a cikket eddig 27840 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Fogadjunk, hogy Te is rosszul...

A süket béka - tanmese

Müller Péter legszebb...

Ami tegnap még fájt, ma már...

Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.  

Niccolo Machiavelli

Jó szívvel ajánljuk