Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

5 bölcsesség, melyek segítségével könnyebben veszed az akadályokat!

Ha mindig csak a külső világra koncentrálunk, könnyen túlterheltnek érezhetjük magunkat. A kihívásunk az, hogy összpontosítsunk és figyelemmel kísérjük a belső világunkat is, tehát a bennünk rejlő gondolatokat és érzéseket.

 

Ez segíti a bizonytalanság üres érzését megszüntetni. Amikor összpontosítunk, könnyebben alkalmazkodunk a bennünk rejlő mély ismeretekhez. Ilyenkor intuíciónk az útmutatónk, amely lámpásként mutatja az utat a sötét helyeken.

Íme, 5 bölcsesség, melyek megfogadásával könnyebben kezeled majd a nehéz szituációkat:

1. Engedj el mindent, hogy feltáruljanak a valódi érzéseid. Ettől megkönnyebbülsz majd. Így megszabadulsz a frusztrációtól, és ilyenkor látod valójában, hogy sok minden nem a terveid szerint alakul. De ne feledd! Néha el kell veszned ahhoz, hogy megtaláld önmagad!

2. Bízz a folyamatban!
Ha harcolsz ellene, meghosszabbítod szenvedéseidet. Ami nem öl meg, az megerősít! Ha makacsul szembeszállsz azzal, ami történik, akkor merevvé válsz, ami törékennyé tesz és a végén el is törsz. Míg ha rábízod magad az Univerzum energiáira, csodás dolgok várhatnak rád.

3. Kérd és megadatik! Általában isteni segítséget hívunk, ha elveszettnek érezzük magunkat. Szellemi vezetőink nem tudnak segíteni neked, ha nem kéred segítségüket. Hívd bármely felemelkedett mestert, arkangyalt, hogy segítsenek neked a szükség óráiban és terheidet, aggodalmaidat, félelmeidet vegyék le a válladról.

4. Új fejezet, új érzelmek!
Amikor egy új fejezet jön el életünkben, különös érzéseink lehetnek. Ezeket az érzéseket, hagyni kell felszínre törni. Hiszen ez biztosítja, hogy ne maradj elfojtott érzelmi állapotban, aminek semmi értelme, hiszen csak depresszióhoz vezethet.

5. El kell fogadnunk magunkat úgy, ahogyan vagyunk! Az önmegvalósítás a te személyes utad, mely visszavisz a szívedhez. Minél jobban ápolod a kapcsolatod, annál jobban megismered a lelked valódi vágyát, és azt is megtudhatod, hogy melyik úton menj tovább. A „negatívabb” oldaladért való felelősségvállalás aktiválja a belsődet, így a sebesült belső gyermeki éned sebei meggyógyulhatnak, ami ezáltal feltétel nélküli szeretetet hoz számodra.

Kapcsolódó cikkünket ide kattintva olvashatod el: Pozitív megerősítések a belső gyermek gyógyítására

 

Szerző: Jóportál

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 3080 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Mondd el ezt az imát Rafael...

Az emésztőszervi betegségek...

A hétfői nap Angyal üzenete...

Gyógynövény-völgy nyílt a...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk