Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Varázs rét! – Kívánj valamit és tudd meg teljesül-e, amit kértél!

Tündérek, elfek, manók - a legenda szerint mind ismerői a teremtésnek és a vágyak valóra válásának.

 

Mi most a legtitkosabb vágyad? Mondd ki magadban a kívánságod, majd nézd meg jól a fenti képet? Melyik szerencsehozó tündér vonz a legjobban?

 Választásod elárulja, hogyan teljesül a kívánságod:

1-es

Jó úton vagy és közel jársz a célodhoz. Már csak pár apró lépés, még egy kis erőfeszítés és beérik gondolataid, tetteid, vizualizációid gyümölcse. Egyedül a negatív gondolatok, irigyek, akadályozhatják a beteljesülést! Tartsd meg hitedet és kerüld a kétkedőket!

2-es

Ismerd be magadnak, mire vágysz, és mondd el másoknak is. Barátaid, családod segítsége és támogatása által érheted el célodat. Ne titkolózz, ne rejtsd el valódi vágyaid sem magad, sem mások elől. Amint felvállalod, mit szeretnél, máris azt üzened az Univerzumnak: megérdemlem, már az enyém… és a támogató energiák működésbe lépnek!

3-as

Álmod karnyújtásnyira van tőled! Ott van már szinte az ajtód előtt. Miért nem érzed elég jónak magad, és méltónak arra, hogy elfogadd? Önbecsülésed a kulcs, ami a beteljesülés kapuját nyitja! Minden álmod valóra válik, ha végre szereted magad! Méltó vagy az univerzum kincseire!

4-es

Türelem, türelem…ne rohanj, ne kapkodj, és ne akarj kihagyni bizonyos lépcsőfokokat. A beteljesüléshez munka, tettek, és lelki fejlődés vezet. Bár még csak az utad elején jársz, ne csüggedj, és ne gondold azt, hogy téged az univerzumban nem szeretnek. Minden azért történik, hogy azzá válj, akinek lenned kell, és tapasztalj, tanulj! Kitartásod sikerhez vezet! Ne add fel!

 

 

Jóportál

Címkép:Maxpixel

Forrás:

Ezt a cikket eddig 32300 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Angyali lénnyel való...

Hogyan kerüljük el a...

Rubik Ernőt és a bűvös...

A vasárnapi nap Angyal...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk