Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Szeptemberi numerológia: Az előrelépés hónapja!

Szeptember a bátor szív ideje, annak az ideje, hogy ismét előre lépjünk egyet. Kiléptünk augusztus megtisztító erejéből, és ahogy lerázzuk a múlt árnyékát, erővel telve képessé válunk most előrelépni életünkben.

 

A 9-es szám a mesterit, a befejezést, és annak képességét jeleníti meg, hogy meglássuk a helyes utat. A 10 test tudományában a 9-es test a finomtest – azon részünk, ami összhangban van a finomenergiákkal, ami által képesek vagyunk olvasni a sorok között egy adott szituációban.

Rá kell hangolódnunk erre a természetes képességre magunkban, hiszen ez segíteni tud, hogy jól navigáljunk az elkövetkezendő időben. A türelem az finomtest képessége, és a türelem megtartása most fontos lesz ezekben a lehetőségekkel, fejlődéssel és növekedéssel teli napokban.

Hat kitűnő napunk is lesz szeptemberben. Ezek a szeptember 1., 7., 11., 16., 25., és 29. Ezen napok különösen pozitív és kreatív energiával rendelkeznek, és sikerre adhatnak okot.

Szeptember és október az energetikai felfrissülés ideje, és ez az új rezgés mindenki javát szolgálja. Habár, ha valaki mentálisan labilis vagy túlságosan elkeseredett, akkor „kisülés” alakulhat ki benne, hasonlóan az elektromos kisüléshez, ami károsíthatja a számítógépet vagy a különböző készülékeket. Ezt úgyis lefordíthatjuk: “Ha már most őrült vagy, akkor ez szeptemberben duplán fokozódik.”

A 10-es szám, mint 2017 össz-száma jelenik meg újra e hónapban. Szeptember alapszámításában is megjelenik a 10-es (alap: a hónap 9-es száma és a 10-es évszám), és október most duplán jeleníti meg a 10-est ( 10-es hónap + 10-es év). A 10-es a király, a királynő és a harcos archetípusa. Ha a 10-es szám negatívvá válik, akkor bizonytalan, imperialista módon is viselkedhet, nem törődve mások érzéseivel és jólétével.

Numerológiai szempontból tehát megvan a lehetőség arra, hogy egy fokozódó agresszív tendencia legyen jelen, amit ha nem kapunk el időben, zavargáshoz vezethet.

Szóval mit tehetünk? Amit én teszek naponta, hogy békével teli imát küldök a világnak. Használhatunk erre akár egy mantrát, egy gyönyörű dalt, vizualizációs gyakorlatokat vagy kérhetjük az angyalok segítségét annál a konferencia asztalnál, ahol a döntések születnek. Én naponta néhány percet szánok arra, hogy a béke skáláját erősítsem.  

Ezt te is megteheted, sőt ha megteszed, akkor jó eséllyel kerülhetjük el a potenciális katasztrófát.

Béke Mantra

Mi bátrak vagyunk, akik a fény, a szeretet és a jóakarás felé megyünk. Ez most a mi időnk arra nézve, hogy a csapás fényében is ragyogjunk, bárhol is legyen az jelen. Az életünk a mikrokozmosza annak, ami a bolygón történik, így ha éppen vihar söpör végig a horizontunkon, lásd meg, hogy hol tudod eloszlatni a felhőket bármely lehetséges módon.

De e mellett jó dolgoknak nézhetünk elébe, és jó dolgokat várhatunk az elkövetkezendő napokban. Ezt a társadalmi és globális tudatosság növekedése hozza létre, és ezek a kérdések megoldhatók. Yogi Bhajan szavaival élve:

A legnagyobb fegyvered a kedvesség és az együttérzés.

Ez intelligenciát és bátorságot igényel.

Ez pedig flexibilitást és intuíciót.

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Köszönjük a cikket Domján Mia-satnamjoga.hu

További érdekes írásokat itt olvashatsz Miától: www.satnamjoga.hu

 

Képtalálat a következőre: „satnam jóga”Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7764 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Vársz valakire... egy...

Új sorsot kapunk...

A pénteki nap Angyal üzenete...

2016. október 16.: Telihold a...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk