Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

A szombati nap Angyal üzenete – Szabadulás

Van olyan területe az életednek, ahol úgy érzed, hogy csapdába estél? Ez a kártya arra kér, hogy tedd meg az első lépést a kényszerű korlátozások alól történő kiszabaduláshoz.

 

 

Időnként úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt hisszük, hogy a pénzügyi vagy a családi kötelezettségek egy rossz állás elfogadására kényszerítenek bennünket. Vagy félünk megszakítani vagy rendbe hozni egy egészségtelen kapcsolatot. Talán úgy érezzük, hogy a családunk vagy a házastársunk nem fogja "megengedni", hogy az életünket jobbító tevékenységeket folytassunk. például főiskolára vagy edzésre járjunk. Az is lehetséges, hogy a saját függőségeink irányítanak bennünket.

A tündérek azt mondják, hogy ha felelősek vagyunk önmagunkért, akkor több felelősséget érzünk másokért. Vagyis ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk, a barátaink, a gyerekeink és a házastársunk szívesen van velünk, és ösztönzőleg hat rájuk az erőnk és az önbizalmunk. Imádkozz segítségért ahhoz, hogy el tudd engedni a félelmeidet, és támogatást kapj a szabadulásodhoz. Isten úgy tervezte, hogy felelős légy, de ugyanakkor olyan szabadnak érezd magad, mint a madarak, az angyalok és a tündérek.

 

Megerősítés: Szabad vagyok és erős. Most megengedem magamnak, hogy élvezzem ezt a szabadságot és erőt.

Doreen Virtue Gyógyítás Tündérekkel Kártya

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 12415 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Nagyszüleink tudománya:...

Úgy tekints elmédre, mint...

Az indiánok legismertebb...

Van élet a szakítás...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk