Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.   Müller Péter

Sokkal közelebb van, mint gondolnánk...

Van, hogy nem olyan csomagolásban érkezik az ajándékunk, mint amit elsőre elképzeltünk róla. Van, hogy sokkal több réteg van rajta és így eltart egy ideig, mire sikerül kibontanunk. Van, hogy észre sem vesszük. 

 

Ott van a szemünk előtt, de egyszerűen annyira elvagyunk foglalva azzal, hogy mi az, ami nincs meg nekünk, hogy simán elmegyünk mellette. Mintha ott sem lenne.

Pedig ott van. Sokszor közelebb, mint gondolnánk. Egy karnyújtásnyira. Csak hagyd szabadon a kezed. Engedd meg, hogy az élet megtöltse szeretettel. Engedd meg, hogy megajándékozzon mindazzal, ami örömet okoz neked.

Hiába vannak nehézségek, hiába van sötétség, a fény mindenhol jelen van csak hagyd, hogy hozzád is elérjen és megsimogassa a lelked.

Hited adjon újra meg újra, hogy bármekkora nehézséggel is kerülj szembe, mindig van tovább. Mindig van egy újabb lehetőség arra, hogy még a maximumnál is többet teljesíts. Nem másokért, hanem saját magadért. Azért, mert erős vagy.

S amikor egy lépcsőfokot ismét feljebb lépsz, látni fogod, hogy megérte végig csinálni. Megérte az a sok izzadság, az a sok munka, amit belefektettél. Ezáltal olyat tapasztalhatsz meg, amit csak azok élhetnek át, akik nem adják fel.

Tudom, hogy Te nem adod fel. Elvégre nincs olyan, hogy feladás. Lehet, hogy már csak néhány lépés hiányzik, hogy elérj a következő szintre. A saját szintedre. Ne másokhoz mérd magad, hanem arra koncentrálj, hogy milyen voltál tegnap, s hogy milyen vagy ma. Mennyivel látsz többet, mennyivel érzel többet, s képes vagy-e arra, hogy ebben a pillanatban éld az életed. Itt most, a jelenben.

Az ajándékod itt van, előtted. Fogadd be és mond el neki, hogy milyen sokat jelent neked! Légy hálás érte és meglátod, a milliószorosában lesz részed!

Egyszerűen csak hagyd, hogy megtörténjen... 

Szerző: Boros Bea - adwyw.blog.hu

Címkép: pixabay.com

Forrás: https://www.facebook.com/tehiszelbenne/?fref=ts

Ezt a cikket eddig 5363 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A keddi nap Angyal üzenete...

8 hindu idézet, mely...

Amire koncentrálsz, azt...

A pénteki nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.  

Müller Péter

Jó szívvel ajánljuk