Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

A pénteki nap Angyal üzenete -Elengedés

Azért nem érsz el pozitív eredményeket, mert túl sokat küzdesz a probléma megoldása érdekében. Az elengedés által nyitottá válsz egy csodás megoldás előtt.

 

A problémákat emberi gondolkodás és tettek okozzák. Ezért nem oldódnak meg további emberi gondolkodás és tettek hatására. Amikor keményen gondolkozunk vagy küzdünk egy krízis megoldása érdekében, akkor a dolgok valójában rosszabbra is fordulhatnak!

 

Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy hagyd abba az emberi erőlködést. Ne gondolkozz tovább a problémáról, mivel a negatívumokra való koncentráció még több negatív dolgot nyilváníthat meg. Mondd ki, fennhangon vagy magadban: "Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek." Ha megerősíted ezt a kijelentést, akkor az ég képes beavatkozni az érdekedben. Azonnal megkönnyebbülést fogsz érezni, és jóleső érzéssel tölt majd el, hogy meglátod, milyen könnyedén és természetesen oldódik meg a helyzet.

 

Megerősítés: Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek. Amikor elengedem, minden tökéletesen alakul.

 

Doreen Virtue - Gyógyítás Tündérekkel

Címkép:pixabay.com

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Forrás:

Ezt a cikket eddig 15522 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Kelj korán –...

Paulo Coelho: “18 dolog,...

2016. májusi előrejelzés: A...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk