Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

Augusztusi energiák - A csodák hónapja

Augusztus néhány drámával érkezhet, de a végére minden elcsendesedik és kisimul. Kezdetben minden, ami rosszul sülhet el, az rosszul is fog elsülni.

Viszont mindez azoknál a témáknál, amelyekkel nem foglalkoztunk igazán, így most ezek a felszínre törnek, hogy beszéljünk róluk és átalakítsuk őket.

 

 


A drámák többsége augusztus közepéig, ha nem előbb, lejátszódnak, és csak az igazán nagy témák húzódnak el a hónap közepéig. A te érdeked, hogy mindaz, ami még befejezetlen, fel legyen tárva és foglalkozz vele, hiszen még mindig hat rád, elszívva a sikerre, intimitásra és általános jóllétre szánt energiákat.

Augusztus a fókuszálás, az életed rendezetlen részeinek rendbetételének, az önmagadhoz való felzárkózásnak a hónapja. Arról szól, hogy újrakapcsolódj spirituális léteddel és általában kezd el felkészíteni magad, bármi is következik ezután az életedben. Itt az idő, hogy felkészülj, teljes szívvel benne lenni mindenben. Készítsd fel tudatod a csodákra. Szánj időt arra, hogy formába hozd magad mentálisan, érzelmileg és fizikailag is, így minden nehézség, amellyel szembesülsz, könnyen teljesíthető.

 

Augusztusban mindazok, akik a gyógyulás mellett kötelezték el magukat, tudatuk ősi oldalaival szembesülhetnek, amelyek a gyógyulásért bukkannak könnyedén a felszínre. A gyógyulás egy másik oldalaként, ezek az ősrégi témák, olyannak érezhetőek majd, mint amikor valami jó dolgot viszünk véghez. Belemerülve, sokkal inkább egy kihívásnak tűnnek majd, de az Ég vezetésével és támogatásával biztosak lehetünk benne, hogy minden könnyedén ki fog alakulni. Ha nyitott vagy, az Ég minden lépésedet vezeti majd az úton, és a legnehezebb helyzetekből is simán és sikeresen kikerülsz.


Nagyszerű hónap ez a félelmeid csökkentésére, amelyek a problémáid egyik legfőbb okai; és a stressz szinted csökkentésére is. Mindkét esetben csökkennek a nehézségeid és az utadban lévő akadályok elmozdulnak.

 

Augusztus az a hónap, amikor az ősrégi bűneid feloldódhatnak, ahogyan az illúziók teszik. Ennek eredményeként kétségeid eloszlanak, megadva neked a bizalmat a sikerhez, amely rád vár.

Augusztus is egy olyan hónap, amelyben igen termékeny lehetsz, bármit is csinálsz.


Augusztusban azt veheted észre, hogy megmentesz másokat, vagy téged mentenek meg a környezetedben lévők. Vagy mindkettő. Ez egy lehetőség, hogy a mások iránt érzett szereteted megérezd és az ő szeretetüket is irántad, csakúgy mint az Isteni Szeretetet, amely csodát visz mindenhová, ahol szükség van rá.

Legyen egy csodálatos és áldott hónapod.

Chuck Spezzano

Forrás


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2018 Tízmilliószoros teremtő napjai - Hogy álmaidból valóság legyen!

Ezek a legszerencsésebb csillagjegyek júniusban! Köztük vagy te is?

Sorsfordító találkozások! - 7 ok, amiért az Univerzum bizonyos embereket küld az utunkba!

A hét energiája (05.27.-06.02.) – Belső szentélyünk kapuja nyílik

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk