Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

2017.08.03. Uránusz retrográd – Eljött a változás ideje!

Az Uránusz 2017. augusztus 03-án retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd. Ez az időszak 2018. január 02-ig tart.

Az Uránusz retrográdja megváltoztathatja a dolgokat. Lehet, hogy ez a változás, hirtelen, erőteljes és szélsőséges lesz, amely teljesen új utat mutat a szívnek és a léleknek.

Fel fogja ébreszteni a mélyen eltemetett félelmeket és aggodalmakat. Szembesülhetünk most minden olyan dologgal, melytől félünk.

Ugyanakkor az Uránusz retrográd segít nekünk abban, hogy megszabaduljunk korábbi, bennünket már nem szolgáló módszereinktől és gondolkodásmódunktól.

Bármi is legyen a helyzet, az Uránusz retrográd lehetővé teszi a dolgok feldolgozását és a feladatok rendezését.

Tehát ha rossz kapcsolatban vagy, olyan munkahelyen dolgozol, melyet nem is szeretsz, olyan helyen laksz, ahol nem érzed jól magad vagy épp „rossz” emberekkel töltöd az idődet, az Uránusz retrográdnak köszönhetően a következő hónapokban jeleket fogsz kapni, hogy mi lenne a számodra legmegfelelőbb változtatás.

Ezek a változások nagyobb teret adnak személyes szabadságunknak és utat engednek az új energiáknak, melyek építő jellegét ki kell, hogy használjuk! Eljött hát a változás ideje!

Fordította: Lehotszky Liliána - Jóportál

Címkép: pixabay.com


Forrás:

Ezt a cikket eddig 17346 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

10 különleges igaz...

Kate Winslet megdöbbentő...

Miért egészséges a...

Így használd ki a...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk