Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

A vasárnapi nap Angyal üzenete – Angyali segítség

Angyalaid segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, azonban a te engedélyedre van szükségük, mielőtt beavatkozhatnának szabad akarattal meghozott döntéseidbe.

Ez a kártya azt jelzi, hogy egyedül kezdtél bele valamibe, és segítség nélkül próbáltad megtalálni a választ és a megoldásokat. Mindeközben angyalaid a közelben keringnek, és arra a pillanatra várnak, amikor zöld utat mutatsz nekik, hogy segíthessenek neked.

 

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, de csak akkor tehetik, ha engedélyt adsz rá.

Az angyalok most azonnal elérhetők számodra - hogy válaszoljanak a kérdéseidre, útmutatást adjanak, és felgyorsítsák a megnyilvánulások folyamatát. Igaz, hogy Isten és az angyalok már tudják, mire van szükséged. Mivel azonban Isten szabad akarattal teremetett téged (és mindenki mást), az Ég csak akkor avatkozhat közbe, ha engedélyt adsz rá.

Nem számít, hogy hangosan kérsz-e segítséget, írásban vagy némán, még az sem számít, milyen szavakat választasz. Ami számít, hogy kérsz.

 

Ha nem vagy benne biztos, hogy mit kérj, vagy aggódsz, hogy esetleg rossz dolgot kérsz vagy kevesebbet, mint ami Isten akarata, akkor kérd az Eget, hogy tisztánlátással és bátorsággal segítsen téged.

Doreen Virtue Angyalkártya

Kártyát húzta:Sándor Judit Angyalterapeuta - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 24462 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

2017.06.09. -...

Hány piros pöttyöt látsz a...

A megbocsátás csodája -...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk