Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Varázs csillag – Válassz egyet, és tudd meg, mit kell tenned, hogy teljesüljön a kívánságod!

A csillagok mágikus varázserővel rendelkeznek, a legenda szerint a hullócsillagok teljesítik egy kívánságunk!

Kívánj valamit, válaszd ki a saját csillagod, azt, amelyik legjobban vonz téged, és tudd meg, mit kell tenned, hogy teljesüljön, amit kértél:

 

1-es Csillag

A kulcs a HIT! Sokszor csak egy lépés választ el álmainktól, és éppen mi gátoljuk meg saját magunkat abban, hogy teljesüljenek. Miért nem hiszed el, hogy te is megérdemled a jó dolgokat? Méltó vagy rá! De szívedből kell tudnod, érezned, és hinned abba: most van a te pillanatod!

2-es Csillag

A kulcs a TETT! Álmodozni szép és jó dolog. De ha nem veszed észre és nem élsz az univerzum által felkínált lehetőségekkel, akkor nem éred el célodat. Cselekedj! Tetteidet siker kíséri!

3-as Csillag

A kulcs a HÁLA! Miközben álmodra vársz, ne a keserűség és a hiány fájó érzése járja át lényedet. Annyi minden van, aminek most is örülhetsz, amiért most is hálát adhatsz. Fókuszálj mindarra, amid megvan, ahelyett, hogy azon szomorkodnál, ami most még nincs jelen az életedben. Légy hálás, ez elindít álmaid valóra válásának útján!

4-es Csillag

A kulcs az IMA! Az imák olyan nagy erejű segítőid, melyek mozgásba lendítik a háttérben érted dolgozó energiákat! Kérd, amire vágysz, foglald imáidba vágyad minden egyes nap, és megérkezik hozzád!

5-ös Csillag

A kulcs a TÜRELEM! Minden a maga idejében érkezik meg hozzád, ha siettetni akarod az eseményeket, azzal csak megakasztod az univerzum energiáinak áramlását. Türelmednek meglesz az eredménye! Érdemes várnod, a csoda most rád vár!

6-os Csillag

A kulcs az ELENGEDÉS! Engedd el az irányítást, ne akard megmondani, hogyan teljesüljön mindaz, amit kérsz, ne szabj szigorú feltételeket az univerzumnak. Bízd rá magad. A legjobbat, a legjobb módon és a legjobb időben hozza el neked!

7-es Csillag

A kulcs a MEGBOCSÁTÁS! Már az ajtódban toporog, mindaz, amit kértél. De amíg haragszol, neheztelsz, addig ezek a negatív energiák megakadályozzák, hogy be tudd fogadni életedbe Isten ajándékát! Bocsáss meg! Ne rágódj senki negatív cselekedete miatt. Ez nem azt jelenti, hogy elfogadod a helytelen viselkedést. Hanem azt, hogy nem vagy hajlandó ezen mérgelődni többet! 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 79188 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

„Tanulj meg örvendeni....

A vasárnapi nap Angyal...

Miért marad hűséges a...

Cuki állatok, akik az...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk