Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

5 lépés, melyek segítségével feltárhatod lelked erejét!

Valójában sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk. Az emberi lélek sok mindenre képes.  Azonban, hogy valódi erejét feltárd, egyensúlyba kell állítanod az energiádat.

Itt van, hogy mit kell tenned:

1. Meditálj!

Ahhoz, hogy beléphess egy nyugodt állapotba, a meditálás kiváló eszköz. Csatlakozz spirituális énedhez és lépj ki fizikai testedből! Fókuszálj a légzésre!

2. Élj a jelenben!

Gyakran megszállottjai leszünk olyan dolgoknak, amik nem is számítanak. Lehet, hogy gyötör valami, ami a jövőben történhet, vagy olyan miatt aggódsz, ami már megtörtént. Mindkét gondolkodási körülmény megzavarhatja a lelki kapcsolatod, így igyekezz a most-ra koncentrálni!

3. Használd az érzékszerveidet!

Tudatosan nézz, szagolj, ízlelj és érezz! Megtapasztalod majd, hogy mennyi mindent nem vettél észre eddig.

4. Hagyd, hogy a szellem irányítson!

A szellemi vezetők mindig megpróbálják elmondani neked a helyes dolgokat. Különösen akkor fognak jeleket küldeni, ha tévúton jársz és próbálnak a helyes útra terelni.

5. Érezd a sugárzó energiát!

Ha használod az intuíciós képességedet és minél többet hallgatsz a megérzéseidre, annál több energia érkezik hozzád.

 

Szerző: Jóportál

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5275 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Jön a Karácsony - Így...

A sebezhetőség hatalma

4 félelem, amely...

A hétfői nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk