Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Válassz egy kristályt és olvasd el, mit árul el rólad!

Az embereket ősidők óta vonzza minden, ami fényes és gyönyörű. A kristályokat már nem csak díszként használjuk, hanem talizmánként, amulettként is hordjuk.

 

A kristályok gyógyíthatnak, erőt adhatnak és védelmezhetnek is. Válassz egyet és olvasd el, mit ír rólad! Választásnál hallgass a megérzésedre!

 

1. Gyöngy

Egy nagyon kedves és nyitott ember vagy, ha, a választásod a gyöngyre esett. Gazdag a belső világgal rendelkezel, lelkileg érett vagy. Alázatos szívvel teszed a dolgodat.

A gyöngy a tisztaság, jóság, bölcsesség és az őszinteség köve. Ez azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott személyiség vagy. Mindig mérlegelsz mielőtt döntenél.

A természetben a gyöngy jelképezi a kitartást és az átalakulást.

Azért is választhattad ezt a követ, mert valami nyomja a lelkedet és a sors mostanában nem volt kegyes hozzád. De ne aggódj, hamarosan megérkezik a változás szele és rájössz, hogy semmi nem volt hiábavaló.

 

2. Rubin

Nagyon impulzív, lobbanékony ember vagy, ha a rubinra esett a választásod. Olyan vagy, mint a hullám, ami mindent megváltoztat maga körül. Tele vagy fénnyel és tűzzel, mint a rubin.

A rubin szimbóluma a tűznek és a bátor szívnek, amely nem ismer félelmet. Szeretteid boldogok, mert optimista, erőtől duzzadó és bátor személy vagy. Mindig, de főként a nehéz időkben, biztos támaszt jelentesz a számukra.

A rubin forrása az energiának, belőle meríthetsz erőt. Ne adj fel soha semmit, hiszen mélyen, legbelül elrejtve, hihetetlen életerő forrás birtokában vagy!

 

3. Gyémánt

Őszinte, kedves és nyitott ember vagy, ha a választásod a gyémántra esett. Gyakran válsz útmutató fénnyé mások számára.

A gyémántot elpusztíthatatlannak nevezték az ókori Görögországban. Hihetetlenül tartós a gyémánt, olyan, mint te, aki ellenáll az élet megpróbáltatásainak.

Akik szeretik ezt a követ, azok igazak és kedvesek. Nem hazugok, nem csalók, hanem mindig készen állnak arra, hogy segítsenek másoknak.

 

4. Kék topáz

Egy nyugodt, kiegyensúlyozott és szerethető ember vagy, ha a kék topázra esett a választásod. Szívesen barátkoznak veled az emberek, mert megbízható vagy.

A kék topáz csillapítja a haragot, nyugtató hatása van.

Bármilyen konfliktust meg tudsz oldani. Lehet, hogy olyan események fognak bekövetkezni, amik kizökkenthetnek az egyensúlyodból, de gyorsan visszatalálsz a nyugalom szigetére.

 

5. Peridot

A peridot egy nagyon ritka kő. Leggyakrabban magmatikus kőzetekben találhatóak meg, de meteoritokból is sikerült már kinyerni Ha erre a kőre esett a választásod, akkor olyan vagy, mint ez a kőrejtélyes.

Ez a kő a természet erejét jelképezi, gyógyító hatása van. Azért viselték régen, hogy megszabaduljanak a betegségektől és megvédjék magukat a járvány idején. A belső, természetes energiáinak köszönhetően, a sebezhetőség érzése elmúlik, a harag, a düh érzése eltűnik.

Szereted a természetet, a hegyeket, völgyeket. Itt érzed igazán otthon magad és segít a feltöltődésben is.

Ne lepődj meg, ha a közeljövőben kapsz egy váratlan ajánlatot, ami változást indít majd el az életedben!

 

6. Akvamarin

Fiatalos, szenvedélyes, kalandszerető ember vagy, ha az akvamarint választottad. Ennek a kőnek természetfeletti ereje van. A tengerészek viselték ezt a követ, hogy megvédjék magukat a tengeren az Istenek haragjától és a szirének hangjától.

A nyugalom, a harmónia és a békesség köve. Megnyugtatja az érzelmeidet, lehetővé teszi a jó kapcsolatok kialakítását.

Hamarosan hihetetlen kalandban lesz részed. A változás már úton van feléd!

 

7. Tanzanit

Ha ezt a követ választottad, akkor ösztönös ember vagy, aki nem hallgat a szívére, az érzelmeire.

A tanzanit egy nagyon ritka kő, ami csak egy helyen, Tanzániában egy nagyon kis bányászati területen lelhető fel, így nagyon egyedi.

Szeretteidnek lelki erőt adsz, és mindig segíted őket.

Itt az ideje, hogy jobban támaszkodj a logikára és bízz jobban a szívedre és az érzelmeidre a döntést, mert a jövőben csak ezekre hallgatva leszel a nyertesek között.

 

8. Citrin

Nagyon kreatív ember vagy, ha a citrint választottad. Nyitott vagy az emberekre, az eseményekre, új dolgokra.

A citrin a Nap rendkívüli erejét hordozza: melegséget, nyugalmat és energiát áraszt.

Nagyon jól tudsz csapatban dolgozni. Mindenből tudsz inspirációt meríteni, fényes és érdekes ötleteiddel színesíted a csapatot.

A negatív gondolatokat váltsd pozitívra! Ha mostanában a fejed felett összegyűltek a felhők, erős fényed és optimizmusod eloszlatja azokat. Bízz magadban, mert mindenhonnan megtalálod a kiutat.

 

9. Rózsaszín turmalin

Ha ezt a követ választottad, akkor kedves, jóságos és lelkiismeretes ember vagy.

A turmalinnak nagyon erős gyógyító hatása van. Segít visszatérni a helyes útra és létrehozza a belső békét.

Nagyon empatikus személy vagy, aki mindig segít másokon és csak a jó szándék vezérli. Képes vagy megnyugtatni az embereket, sőt gyógyítod lelki sebeiket is.

Ha eddig valamit halogattál, és csak egy jelre vártál, itt van! Mutasd meg erődet, használd fel a természet által neked adományozott energiáidat és cselekedj!

 

10. Ametiszt

Ha úgy döntöttél, hogy az ametisztet választod, akkor nemes és tiszta a lelked. Nagy teremtő erő lakozik benned. Békés és nyugodt ember vagy.  

Az ametiszt a védelem és a bölcsesség kristálya. Nyugtatja az elmét és segít megtalálni az Istennel való kapcsolatot.

Mindig becsületesen elvégzed a feladataidat, de keveset pihensz. Itt az idő, hogy elengedd a munkát, és pihenj egy kicsit.

  

Szerző: Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 63074 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Megelevenedő tündérmesék...

A csütörtöki nap Angyal...

Aranyosi Ervin: Teremtés a...

A szombati nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk