Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Az új lehetőségek mandalája

A mandala jelentése: misztikus, spirituális jelkép. A Buddhista szerzetesek meditatív állapotban készítik mandaláikat: énekelve és imádkozva, ezáltal transzformálva az isteni energiát a mandalákba. Mindenki, aki megtekinti őket, kapcsolatba kerül ezzel a pozitív, gyógyító energiával.

 

Ennek a mandalának a gyógyító rezgéseinek befogadása segíthet abban, hogy életedet új szemszögből nézd.

Vedd észre az Univerzumtól érkező csodálatos üzeneteket, melyeknek köszönhetően új lehetőségek jelennek meg életedben! A teremtő azt küldi neked, amire szükséged van, így ne állj ellen, ha segítő kezet nyújt feléd!

Bízz meg az új lehetőségek sikerességében!

 

Ne feledd! A kulcs te vagy!
Helyetted egy angyal, kép, mantra sem fogja elvégezni a munkát, de energetikailag hozzá segíthet ahhoz, ha elindultál az utadon, akkor inspiráló üzeneteket, iránymutatásokat küldjön, elgördítse az akadályokat, és sikerre vigye ügyedet, álmodat, bármi legyen is az!

Szerző: Jóportál

Címkép: pixabay.com


Forrás:

Ezt a cikket eddig 8034 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A legrövidebb út - Az...

Januári energiák - A bizalom...

Új-Zéland rejtett csodája:...

Szepes Mária: A félelem...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk