Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Figyelj az érzéseidre, a lelkedtől érkező apró üzenetekre!

Az én igazságom, az nem biztos, hogy ugyanaz, mint a tiéd. Amit én igaznak tartok, és felismertem, az az én megfigyelésem, és érzéseimen alapszik.

De az én igazságom, amit én megtapasztaltam, segíthet neked abban, hogy felismerd a saját magad igazságát. 

 

Figyeld meg mi az, amivel azonosulni tudsz, mi az, amit igaznak hiszel bármiben, mi az amivel együtt rezegsz és lelkesít, felemel téged!

Lelked úgyis elvezet ahhoz, ami neked szükséges, csak figyelned kell, hogy mit mutat neked!

Ezekre figyelj nagyon, és ezek által tudod felépíteni a saját világodat és igazságodat.

Ne feledd, az érzéseid segítenek, és elvezetnek a te megismerésedhez, és igazságodhoz!

Lehet, hogy találkozol valakivel, vagy a kezed ügyébe akad egy könyv, egy film, ami felnyitja a szemed, és nagy hatással lesz rád.

Volt már olyan veletek is biztos, hogy valakinek odaadtatok egy könyvet, hogy olvassa el, mert rád nagyon nagy hatással volt, és ajánlod neki is, hogy olvassa el, de nála a hatás elmaradt… nem véletlen, mert ez a könyv neked szól és a mondanivalója csak rád van olyan hatással. Mert neked kellett megtanulnod belőle valamit, ami lehet, hogy egy életre megváltoztatja az életedet, vagy a világról kialakult nézetedet.

Csak figyelj az érzéseidre, a Lelkedtől érkező apró üzenetekre. Legyél befogadó és hagyd, hogy vezessen Lelked, mert ő mindig irányt mutat neked, és elvezet ahhoz, ami által rábukkanhatsz és megismerheted az igazságot!

Címkép: pixabay.com

 


Forrás:

Ezt a cikket eddig 8349 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

„Szeresd magad úgy, mintha...

A szombati nap Angyal üzenete...

Szepes Mária: A lélek...

A szív teremtő ereje

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk