Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Az élet arra vezet, ahol a legjobb helyed van!

Megérkezel. Már nem akarsz máshol lenni, máshová menni, csak egyszerűen ott lenni, abban a pillanatban. 

 

Megnyugszol. Érzed, hogy az élet veled van, s arra vezet, ahol a legjobb helyed van. Ahol a lelked táncol és ahol vígan kacarászol. Ahol minden perc ajándék, s ahol átélheted mindazt, amire mindig is vágytál.

Mert akartál, vágytál rá. Sokáig.

Aztán belefáradtál és már nem volt benned elvárás, hanem hagytad, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Nem irányítottál. Engedted, hogy aminek itt az ideje, az megtörténjen. Az elvárás csak megöli a természetességet. Megöli a pillanat valódiságát.

S amikor az elvárás megszűnik, amikor a manó a fejedben elhallgat és hagyja, hogy a pillanatban maximálisan részt vegyél, akkor egyszer csak történik valami.

Megérkezel. Megérkezel az életedbe. Megérkezel önmagadhoz, ahol megtapasztalod, hogy milyen csodálatos élni. Létezni. Szeretni. Magadat is és másokat is. Lélegezni. Mosolyogni. Adni és kapni. Könnyeket ejteni. Önfeledtnek lenni.

Szerző: Boros Bea - adwyw.blog.hu

Címkép: pixabay.com

Forrás: https://www.facebook.com/tehiszelbenne

Ezt a cikket eddig 11111 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A vasárnapi nap Angyal...

Döntéseid következményeit...

Hétvégi szerelmi és...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk