Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Ismerd meg a védelmező ametiszt erejét!

A kristályok hatalmas energiával ruházhatják fel tulajdonosát. A kristályokról közismert, hogy különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeket az élet számos területén alkalmazhatunk. Gyógyíthatnak, védelmezhetnek, lelki fejlődésben is szerepet játszhatnak.

 

 

Az ametiszt védelem és a tisztaság kristálya. Fokozza a lelki tudatosságot és elősegíti a béke, a nyugalom és a belső egyensúly kialakulását. 

A lelki fejlődés időszakában nagy hasznunkra lehet, hiszen fokozza az intuíciós képességeket, véd a negatív energiáktól és a pszichikus támadásoktól

Magas rezgésű energiái miatt segíti a test gyógyulását és erősíti az immunrendszert. Enyhíti a fájdalmakat, a fejfájást, migrént és csökkenti a stresszt.

Elősegíti a spirituális fejlődést és biztosítja az isteni kapcsolatot. Nyugtatja az elmét és segíti, hogy megtalálni a kapcsolatot Istennel.

A fizikai környezet rezgésének emelésére is kiváló. 

Szerző: Jóportál

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 4666 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Titkos világ: a hegy remetéi

2016. augusztus 18. - Telihold...

Bizonyíték az igaz...

Ez volt a pillanat, amikor...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk