Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Válassz egy kártyát és nézd meg, mit üzen Neked Őrangyalod!

Őrangyalunk számtalan módon üzenhet nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

 

 Most az angyali üzenet egyszerű és egyértelmű módon érkezik hozzád!

Válassz egyet a fent látható 3 kártyából, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet, amely Neked szól:

 

1.Kártya

Jelen pillanatban még nem tudod milyen döntést hozz, és merre menj. Az Angyalok azt kérik, hogy most ne siess, ne kapkodj, csak várj. Rövid időn belül tudni fogod, mi a helyes döntés. Türelmednek meg lesz a gyümölcse, mert a megoldás és az út, amin elindulsz, békét és örömet hoz életedbe.

2.Kártya

Tele vagy félelemmel és aggodalmakkal. Az Angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy félelmeid alaptalanok, csak elméd által keltett illúziók. Azt kérik tőled, hogy menj ki a szabadba, ahol a természet angyalai-a tündérek- megtisztítanak téged ezektől a félelem alapú energiáktól. Ha így teszel, hited újra erős lesz! Nyugodj meg, és ne aggodalmaskodj! Minden rendben lesz!

3.Kártya

Azt szeretnéd tudni, teljesül-e, amire vágysz. Az Angyalok azt üzenik, hogy valóra válik az álmod, de ne legyél tétlen és ne várj, hanem cselekedj! Bármilyen jelentéktelennek tűnő lépés, és szándék elég ahhoz, hogy működésbe hozza az Univerzum erejét. Bármit szeretnél is, azt most elérheted!

 

 

Jóportál


Forrás:

Ezt a cikket eddig 172875 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A hétfői nap Angyal üzenete...

Játszva lett milliomos egy...

A keddi nap Angyal üzenete...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk