Napi pozitív

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.
Abraham Lincoln

TZOLKIN - SZENT KÖR KEZDETE

2017. május 24-én kezdődik a Mayák naptárában, a Tzolkinban egy új, 260 napos ciklus, ami 2018. február 7-ig fog tartani.

 

Ez a 260 nap egy kör, ők Szent körnek nevezik. Egy régi ciklus lezárul és egy új kezdődik el.

 

 


Ebből adódik, hogy vannak olyan dolgok és emberek, akiket, amiket most el kell engedni ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, vagy valami új kezdődhessen el az életünkben. Ez mindig feltétele az újnak. Az újnak helyet kell csinálni, helyet kell adni, és ahhoz, hogy hely szabaduljon fel, ahhoz el kell engedni. Nem elég akkor elengedni amikor az új már látszik… nem így működik! Először engedünk el, hagyjuk, hogy vákuum keletkezzen, hogy oda, annak a helyébe valami új áramolhasson be.

 

Most, ebben az évben egyébként is kardinális az elengedés kérdése. E köré az energia köré csoportosul minden. Ez most a fő téma az életünkben. Mindenkinek. Akarod vagy sem, de veled is történik éppen. Ha jól megnézed az életedet, te is észreveheted, hogy mennyi minden változik éppen. Az emberi kapcsolataink azok, melyek legelőször a változás kereszttüzébe kerültek. Kapcsolatok mennek tönkre, fejeződnek be, és talán valami új kapcsolat jön helyette. Most még csak az látszik, hogy kapcsolatok fejeződnek be. Egyszerűen kiürültek, vége.

 


Ahhoz, hogy az elengedés minőségét be tudjuk engedni az életünkbe, hogy elengedjük mindazt ami szükséges, alázat kell…

Hagyd, hogy megérintsen szeretetével, szeméből áradó meleg fényével. Tudását nyitottan fogadd, lélegezd be, engedd, hogy átjárjon téged.

 

Nem kell semmi mást tenned, csak légy nyitott és ismerd fel. Ismerd fel és magadban mond azt: “Köszönöm, hogy megtörténhetett! Köszönöm neked, hogy általad az én szívemben is fény születhet! Hála a Fényért, hála érted! Köszönöm, hogy vagy, hogy létezel! Köszönöm, hogy vagyok, lehetek! “


 

Látod? Nem is olyan bonyolult, sőt egészen egyszerű. Mindössze ennyit kell tenned… fel kell ismerned a fényt és hagynod kell, hogy megérintsen, hogy ezáltal benned is megszülessen.

 

A Fény a legeslegnagyobb sötétségben is képes megszületni. Engedd te is, hogy megtörténjen! Adj helyet magadban a fénynek, engedd, hogy betöltse szívedet, Lelkedet! Engedd meg magadnak, hogy te is világíts, engedd meg másoknak, hogy téged is felismerjenek a sötétben!


 

Kaptunk 260 napot, hogy a Fény megszülethessen… éljünk a lehetőséggel!

 

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta - talentumok.com


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ezt kell megtenni év végéig a csillagjegyed szerint

Nem mindegy, melyik napszakban mennyi vizet iszol!

A szeretethiány lelki és testi következményei

Úgy tekints elmédre, mint egy kertre!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk