Napi idézet

Minden rossz egy jóra indító lehetőség. Csongrádi Kata

Üzenet Égi Atyádtól

Már az idők kezdete előtt ismertelek. Hajszálaid számát is számon tartom. Mint ahogy a gyermek szülőjére hasonlít, úgy teremtettelek téged is saját hasonlatosságomra.

 

Terveim vannak veled. Megadtam neked azokat az ajándékokat is, amelyek ahhoz szükségesek, hogy betöltsd azokat; és amit én adtam neked, azt senki sem veheti el tőled. Ne hanyagold el őket, használd őket naponta!

Nyugodj meg, én elkezdtem benned a jó munkát és el is végzem. Én mindig befejezem, amit elkezdtem. Rád vonatkozó igém örökre megáll, és irántad való elkötelezettségem soha nem ér véget.

Ebben az életben kihívásokkal kell szembenézned, de ne csüggedj: én elvettem e világ erejét, így nem tud elpusztítani téged. Ha bajban vagy, emlékezz rá, hogy én itt vagyok, hogy segítsek! Add át nekem a terheidet és én támogatni foglak. Ha az élet terhei rád nehezedtek, és te kimerült és elcsigázott vagy, támaszkodj rám! 

Én leszek a kősziklád, erős várad, szabadítód és erőd. Ha időnként kudarcot vallasz is, nem fognak félredobni, mert én megtartalak. De légy óvatos: ne fogadj el tanácsot olyanoktól, akik lelkileg vakok, és ne tarts a kétkedőkkel! Találj örömet az én igémben, így mint a folyóparti nagy tölgy, növekedni fogsz, és életed minden területen felvirágzik. 

Utóirat: Szívesen hallanék felőled. "És mi ismerjük és hisszük azt a szeretetet, amellyel Isten szeret minket. Isten szeret, és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és Isten is őbenne."

(1János 4:16)

Címkép:pixabay.com

 

Forrás:

Ezt a cikket eddig 13683 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az éterikus másolat 85...

Advent harmadik hete -...

Az év legmisztikusabb...

5 előérzet, melyre érdemes...

Napi pozitív

Minden rossz egy jóra indító lehetőség.

Csongrádi Kata

Jó szívvel ajánljuk