Napi idézet

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni. Paulo Coelho

Válassz egy kártyát – Megmondja mi vár rád a közeljövőben!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom jelenlegi élethelyzetemben? Mire akarnak most tanítani az Égiek?

 

Majd válassz egy kártyát, ami leginkább vonz Téged!

 

1.

Picture

Változások várnak rád. Lehet, hogy elveszni látszik a régi, felborul a nyugalmad. De az égiek szeretnék, ha tudnád, hogy amit megtapasztalsz, az áldást hoz életedbe. A változásból adódó kellemetlenségek csupán átmenetiek. Valójában valami nagyobb jó van születőben. Minden érted történik, és azért, hogy lelkedet oda vezessék, ahol a legszebb dolgokat tapasztalhatja majd meg.

 

2.

Picture

Belső munka vár rád. Sokszor a legjobbat akarjuk másoknak, és észre sem vesszük, hogy ilyenkor meg akarjuk mondani, hogyan cselekedjenek. Felül kell vizsgálni elvárásaidat, önmagadba kell nézni, és el kell engedni az irányítást. Engedd meg, hogy mindenki önmaga legyen. Ne támassz túl nagy elvárásokat sem magaddal, sem másokkal szemben. Ez hozza meg egy csoport, egy közösség békességét, legyen az családi, munkahelyi, vagy baráti. Az Égiek szeretnék, ha tudnád: őrködnek emberi kapcsolataid felett is. Bízz meg bennük, és add át magad az univerzum rendező erejének. harmóniát hoznak emberi kapcsolataidba.

 

3.

Picture

 

Teremtő energia segít téged! Az Égiek arra szeretnének emlékeztetni, hogy különleges teremtő erő birtokosa vagy, és bármit elérhetsz, amit szeretnél. Te alakítod körülményeid és sorsod! Ha valami nem jó, akkor rajtad áll, hogy új irányba menj, és változtass. Meg van a képességed, cselekedj a jobb élet reményében. Ők támogatják minden törekvésedet!

 

Jóportál

Kép: http://www.awakeningpeople.com


Forrás:

Ezt a cikket eddig 53968 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A húsvét eredete,...

A csütörtöki nap Angyal...

A vízhordó és a...

A keddi nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk