Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Mit látsz meg először a képen? – Ezt árulja el rólad!

Sokszor van, hogy ugyanazt nézzük, mégis mást látunk. Miért? Mert belső világunk alakítja külső valóságunkat. És hogy miként látjuk a világot, az valójában rólunk árul el a legtöbbet!

 

Az ókoriak legkedveltebb jóshelyének a Delphoi jósdának a felirata nem véletlenül tartalmazta az alábbi intelmet:

"Ismerd meg magadat."

Ez egy érdekes képes teszt, hogy közelebb kerülj önmagad megismeréséhez.

 

Fehér szárnyak:

Könnyen veszed az életben az akadályokat. Nyitott, kedves ember vagy, aki mindig odafigyel másokra. Az emberek könnyen megnyílnak neked, és szeretik a társaságodat. Természetes, eredendő gyógyító képességgel rendelkezel. Megnyugvást adsz azoknak, akik kapcsolatba kerülnek veled. Fejleszd intuitív képességeidet, és mindig bízz meg abban, amit a lelked súg!

 

Emberi alak:

Analitikus, precíz ember vagy. Szereted tudni, mi miért történik. Megbízható vagy és hűséges, akinek a szavára mindig lehet számítani. Hajlamos vagy túl sokat aggódni, és mindig a legrosszabbra számítasz. Vedd egy kicsit könnyedebben az életet, és bízz meg az isteni gondviselésben, ne aggodalmaskodj előre!

 

Szív:

 

Szenvedélyes ember vagy, aki mindig nagy lángon ég. Bármit teszel is, abban 100%-osan jelen vagy! Mottód: Mindent vagy semmit! Körülötted mindig forr a levegő, és történik valami izgalmas. Soha nem unatkozol, mindig új kihívásokat keresel az életben. Szakíts időt a pihenésre is, néha egyszerűen csak figyelj befelé.

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 64153 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az élet 12 legnagyobb titka,...

A leghatásosabb és...

2017. július 3-7.: Nyitva a...

Legyen minden nap a Föld...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk