Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Májusi numerológia: A felemelkedés hónapja

Május új energialöketet hoz most a bolygóra. A magasabb szellemi jelenlét által vezérelve képesek leszünk előre lépni. Egyfajta nyugtalanság  is érezhető majd a levegőben, nem érjük be az eddigivel, többet akarunk, és azonnal akarjuk!

 

 

 

Az 5-ös szám ezért kiált: “Szabadságot!”. Ez arra késztet minket, hogy kifejezzük magunkat, hogy változtassunk, mozduljunk, fejlődjünk, és felrázzuk a dolgokat. Ezek aztán mind beindítják kreatív erőink és vízióink áramlásának kerekét. Merész energiák vannak most játékban: egyfajta sürgető érzést is érezhetünk az iránt, hogy végre figyelembe vegyük eddig megtagadott vágyainkat és ambícióinkat. Mindannyian többet akarunk, és van rá mód, hogy ezt megkapjuk!

Igen, “Aki keres, az talál!”, ez az üzenet megnyilvánulhat a saját éteri GPS-ünkön (intuíciónkon) keresztül, és május 5-ös száma arra bátorít minket hogy a tapasztalás útján közelítsünk most életünkhöz.

Az 5-ös szám a fizikai testet jelenti, így most kihívás alá kell vetnünk fizikai testünket annak érdekében, hogy “felébredjünk”, és hogy lerázzuk magunkról az elmúlt hónapok kétségbeejtő porát. Április 2017 egyik legintenzívebb hónap volta, a konfliktusok és zűrzavarok szinte brutális duzzasztógátja. 

Kirándulnod, úsznod, sétálnod, pörögnöd-forognod kell most! Rázd magad, mozogj! A fizikai erőfeszítés a lélek fontos terápiája. Ez része annak, hogy újra kezedbe tudd venni az irányítást, egészséges értelemben. Ha nem követed ezt a tanácsot, akkor könnyen házsártos lehetsz és kiveheted részed a többiek frusztrációjából. A számítógépeden van egy “Frissítés” gomb, úgyhogy nyomd meg, és frissítsd fel a lelked!

E hónap rejtett ajándéka az a képesség, hogy felismerd: senki sem tart többé vissza. Ha börtönben éltél eddig, itt az ideje, hogy kiszabadulj! Meg tudod csinálni, és a magasabb erők a segítségedre lesznek, ha kiveszed mindebből a részed.

Most van itt az ideje a “tavaszi felfrissülésnek”. Meg kell újítanunk energia terünket, hogy jobban tudjunk navigálni és ki tudjuk élvezni az év hátralevő részét. Május az ideje annak, hogy kijelentsük: “Jöjjön aminek jönnie kell, én egészséges, kiegyensúlyozott és éber leszek 2017 hátralévő részében. “

Az egyensúly és az éberség személyes terére most mindenkinek szüksége van. 2017 összkalkulációja a 10-es szám, és a 10-es azt szimbolizálja, hogy “Mindent vagy semmit!’. Most, hogy világosan látjuk, hogy ez egy igen szélsőséges év, mit tegyünk? Hát, a legjobb numerológiai elemzést olvasod épp ehhez, itt a válasz!

Ez az év időnként igen nagy energialöketet hoz, de ezt az energiát tudnunk kell megfelelő módon irányítani és kordában tartani.  Egy nagyon jó idézet erre:

Vagy te lovagolod meg a hullámokat, vagy ők téged. (Yogi Bhajan)

Ez a fekete-fehér, vagy az anya-csavar kedveseim. Nincs más olyan mágikus képlet, ami segítségével megtalálhatod a megoldást erre, csak ez:

Ha a saját pszichéd az Univerzális Intelligenciával egyensúlyba kerül és vele áramlik, az átvisz mindenen.  (Yogi Bhajan)

Május a felébredés hónapja, amikor lehetőséged nyílik arra, hogy felébreszd önmagadat, így nem a környezetednek kell majd felébresztenie. Kérlek, ezt ne értelmezd durva dologként, minden a segítségedre siet, amikor úgy döntesz, hogy kilépsz abból a már megszokott, jól ismert közegből, ami már nem működik többé. Ez egy kedves és szerethető világ, ha úgy döntesz, hogy a jóra összpontosítasz, és hasonló gondolkodású emberekkel veszed magad körbe.

Az 5-ös szám mindemellett a rugalmasságot és az állóképességet is jelenti, amire különösen szükségünk lesz az év hátralévő részében.

“A kegyes és a tiszta fény tartson meg örökkön, kedvesem, angyalok fogják a kezedet, és vezessenek haza. Sat Nam.”

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Képtalálat a következőre: „satnam jóga”


Forrás: http://satnamjoga.hu

Ezt a cikket eddig 23149 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szombati nap Angyal üzenete...

A híd, ami egyben víz alatti...

Oscar-díjat nyert a Saul fia

A keddi nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk