Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

2017. április 21. – Az év egyik legfontosabb napja

Április 21.: péntek az év egyik legfontosabb napja egyúttal: hátrafelé indul a Plutó bolygó a Bak jegyében, és teszi ezt szeptember 28-ig, öt hónapon keresztül.

 

Elmondhatjuk tehát, hogy április 21. és Június 9. között a Jupiter, a Szaturnusz és a Pluto hátrálni fognak.

Április 21. és augusztus 25. között az is elmondható, hogy a Karma két bolygója, a Szaturnusz és a Pluto is hátrálni fog.

Ebben a négy, azaz 4 hónapos időszakban kiemelten fontos, hogy frekventáltan és szorgalmasan dolgozzunk a karmánk pucolásán, előző életes utazással, vagy bármilyen releváns és hatékony módszerrel.

Az 1957 és az 1970 között születetteknek a Szűz Pluto és Skorpió Neptunusz instrukciójával:

"Ereszkedj le azon előző életedbe, aminek a megutazása a leginkább segíti a békével, kiegyensúlyozottsággal, az élet egészséges, harmonikus menetével, egyensúlyával és az arany középúttal kapcsolatos blokkjaid feloldását, kitisztítását".

Az 1970 és 1984 közöttiek a Mérleg Pluto instrukciójával:

Nőknek: „Ereszkedj le azon előző életedbe, aminek a megutazása a leginkább segíti a női szerepekkel, párkapcsolattal, házassággal, gyerekvállalással kapcsolatos blokkjaid feloldását, kitisztítását”.

Férfiaknak: „Ereszkedj le azon előző életedbe, aminek a megutazása a leginkább segíti a női nemmel (így-a szerk.), párkapcsolattal, házassággal, gyerekvállalással kapcsolatos blokkjaid feloldását, kitisztítását”.

Az 1985 és 2000 között születetteknek a Bak Neptunusz instrukciójával:

„Ereszkedj le azon előző életedbe, aminek a megutazása a leginkább segít feloldani az intimitással, odaadással, megnyílással, elköteleződéssel, gyökéreresztéssel és békével kapcsolatos blokkjaid feloldását, kitisztítását”.

(Mindkét nemnek ugyanaz itt. A Neptunusz már 1998-ban belépett először a Vízöntőbe, de hátráló mozgásai miatt 2000-ben érte el rendesen a Vízöntő 5-ik fokát, és került ki a Bak vonzáskörzetéből).

 

Ily módon mindenki már nagyon relevánsan és pont arra pont úgy tud dolgozni a karmáján, ahol kell a leginkább, így karmaoldásra fel! :)”

Karmaoldás az Angyalokkal : ITT olvashatsz róla bővebben.

 

Szerző, Forrás: zoldkor.blog.hu

Facebook:https://www.facebook.com/zoldkorblog

Forrás: https://www.facebook.com/zoldkorblog

Ezt a cikket eddig 43759 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Panda Óvoda - Reggeli...

Új évi Angyalok – Az négy...

A szerdai nap Angyal üzenete...

Önmegsemmisítő bejegyzések...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk