Napi idézet

Aki mást mutat magáról, mint amilyen, az semmilyen.   Hioszi Tatiosz

Válassz egy kártyát, és tudd meg, melyik Arkangyal segít most téged!

Az Arkangyalok nagyhatalmú szeretetteljes vezetők, és védelmezők, akik segítenek, és támogatnak minket életutunk során, és gyógyulást hoznak életünk bármely területén.

 

Válassz egyet a 3 kép közül, és megtudhatod, hogy jelenlegi élethelyzetedben energetikailag melyik Arkangyal segítségére van most szükséged:

 

1.Raphael Arkangyal

Ő a gyógyítás angyala. Testi, lelki, szellemi, mentális gyógyulásodat segíti.

Hívd, hogy hozzon gyógyulást életed azon területeire, ahol kibillentél az egyensúlyodból. Nagy energiákkal érkezhet hozzád, és miután kérted őt, lehet, hogy fáradt, vagy álmos leszel. Ha így lesz, szánj egy kis időt a pihenésre, és nyílj meg teljes bizalommal az Arkangyal gyógyító energiái előtt.

 

2.Gabriel Arkangyal

Ő szorosan együttműködik azokkal, akik kommunikációval, tanácsadással, tanítással foglalkoznak. Talán van valami, amit már régóta készülsz elmondani, amivel ki szeretnéd fejezni belső igazságodat. Ezt Gabriel Arkangyal segítségével most megteheted. Hívd őt, hogy segítsen neked, hogy szeretettel, és világosan, magabiztosan tudj kommunikálni, és üzeneted értő fülekre találjon.

 

3.Michael Arkangyal

Ő védelmez bennünket a negatív és alacsonyrezgésű, félelem alapú energiáktól. Segít abban, hogy megtisztulj a visszahúzó kötelékeidtől, amik megakadályoznak abban, hogy betöltsd életfeladatodat.

Kérd őt, hogy fényes kardjával vágja le rólad, a visszahúzó, félelem alapú kötelékeket, és segítsen, hogy egészséges határokat húzz magad köré, és hű tudj maradni önmagadhoz!

 

 

Jóportál

Forrás: http://www.awakeningpeople.com

Ezt a cikket eddig 48371 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A gombák varázslatos világa

A vasárnapi nap Angyal...

A szombati nap Angyal üzenete...

Egy tükör, ami visszaadja a...

Napi pozitív

Aki mást mutat magáról, mint amilyen, az semmilyen.  

Hioszi Tatiosz

Jó szívvel ajánljuk